Alla delar av dig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-04-07
Förlag
Ordberoende Förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
203 x 115 x 20 mm
Vikt
173 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595561

Alla delar av dig

Pocket, Svenska, 2017-04-07
55 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
När Simon bjuder med sig sex personer till en ö i Stockholms skärgård påstår han att det har med hans forskning att göra. Han vill göra en psykologisk studie på folk som fått nya organ. Men redan första kvällen anar gruppen oråd, Simon beter sig konstigt och de blir väldigt osäkra vad vill han dem egentligen? Är han farlig? Är han galen? Det utsatta läget på en ö längst ut i havsbandet ökar obehaget.
Det stämmer att Simon har en dold agenda, han har ruvat på en hemlig plan i flera år. Frågan är om han kan genomföra den när han samtidigt blivit förälskad i den hemlighetsfulla Elenya.

Alla delar av dig är en relationsthriller. Med värme, humor och en hel del allvar berättas en historia som innehåller såväl passion som kärlek mellan medmänniskor. Två stora frågor avhandlas; Hur långt sträcker sig kärleken när det verkligen gäller? Och vad är egentligen en människa?

"Alla delar av dig är en bok om ett allvarligt ämne skriven med stor värme och humor. Som efterlevande kändes det befriande att läsa den." Anna Jansson, författare

"Skruvat, ljuvligt, viktigt. Inga regler, bara människors lika värde. I alla skepnader, tänk Stephen King. Det gjorde jag!" Lina Forss, författare

"Denna berättelse tar upp ett aktuellt ämne på ett oväntat sätt. Charlotta skapar intressanta personer och öden och lockar till både skratt och reflektion.Jag känner doften av solvarma tallbarr medan jag läser och vill inte sluta." Christina Herrström, dramatiker och Augustnominerad författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla delar av dig
  2. +
  3. Störst av allt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Störst av allt av Malin Persson Giolito (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Alla delar av dig