Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2015-06-22
Upplaga
2
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Curt Design (form)
Dimensioner
20 x 180 x 110 mm
Vikt
108 g
SAB
Qci
ISBN
9789187905100

Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

(27 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-06-22
48 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
I "Vägen till din första miljon" lär du dig på ett konkret och inspirerande sätt hur du kan bygga din alldeles egna pengamaskin. Med stor praktisk och teoretisk erfarenhet visar Tobias Schildfat hur du går tillväga för att förvandla din privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller talang för att tillgodogöra sig bokens budskap. Allt som behövs är uthållighet, intresse och en stark drivkraft efter ekonomisk frihet och oberoende. Konkreta exempel och uppgifter att besvara utifrån din egen situation gör det möjligt att hela tiden koppla innehållet i boken till din egen ekonomi.
I denna reviderade utgåva har naturligtvis alla exempel, uppgifter och siffror uppdaterats. Boken innehåller dessutom nytt och inspirerande material som tillkommit genom dialog med läsare som börjat bygga på sin egen pengamaskin.

TOBIAS SCHILDFAT är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och finansiering. Han har bland annat jobbat som aktiemäklare på Svenska Handelsbanken. Idag driver han e-handelsföretaget Solentro tillsammans med sin bror. Tobias började bygga sin egen pengamaskin som tonåring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin
 2. +
 3. Bli grymt rik på aktier!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli grymt rik på aktier! av Anders Haskel (häftad).

Köp båda 2 för 251 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande!
  Marcus Larsson, 7 januari 2016

  En inspirerande och lättläst bok om hur du bygger din så kallade pengamaskin.

  Vill du snabbt komma igång med att bygga din frihet så läs boken, och jag menar enbart "snabbt" med att komma igång. Att bygga sin pengamaskin kräver ett par viktiga komponenter; pengar tex 10% av din nettolön, lite klokhet för att investera på ett vettigt sätt och tid, mycket tid så att ränta på ränta effekten kan jobba åt dig!

  Lycka till med era pengamaskiner!

 2. En riktigt bra bok för den som vill börja spara.
  Andreas Thelander, 26 oktober 2015

  En bibel för den som vill komma igång med sparande. Och riktigt konkreta tips på aktier och strategier. Går tillbaka till den flera gånger

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tobias Schildfat

Bloggat om Vägen till din första miljon : alla kan b...