Driven till max : överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2017-01-24
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Grahn, Catharina (form)
Dimensioner
202 x 155 x 12 mm
Vikt
297 g
SAB
Dok
ISBN
9789187905612

Driven till max : överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera

(6 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad, Svenska, 2017-01-24
229 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Springer du genom livet?

Har du ett starkt engagemang, antar gärna utmaningar, älskar att nå resultat och hatar att misslyckas? Men anar samtidigt att din okuvliga energi skulle kunna ha en baksida? Att den kan anstränga dina relationer, skapa osund press och belasta hälsan? Den här boken är till dig.

Personer som konstant driver sig själva hårt har mycket rött i sitt beteende, enligt den väletablerade beteendeanalysen DISC. Driven till max är en unik djupdykning ner i det röda, dess välsignelse och dess förbannelse. Utifrån teorier och egna och andras erfarenheter förklarar författaren beteendets olika dimensioner. Från den extrema synen på tid och prestation till superhjältekomplexet och varför det är så svårt att hantera långsamma människor. Du får också 14 verktyg och metoder för att bättre kontrollera och balansera den röda energin.

CHRISTOPHER TOLL, en ambitiös och röd marknadsdirektör, jagade genom livet. När han svimmade på en toalett och upptäckte ett hjärtfel blev det ett uppvaknande och en vändpunkt. Det här är hans historia. Och en överlevnadsguide för män och kvinnor som inte kan sluta prestera.

Christopher Toll är civilekonom och har tidigare arbetat i olika ledande befattningar inom kommunikation. Han har även en bakgrund som copywriter och har undervisat i marknadsstrategi på Stockholms universitet. Han är utbildad coach och certifierad i DISC beteendestilsanalys. Idag varvar Christopher arbetet som marknadschef med föreläsningar och coachuppdrag, och stöttar personer med mycket rött att ta kontroll och finna balans i livet. Driven till max är hans första bok. Läs mer på www.driventillmax.se

Jag är otroligt imponerad av Christopher Tolls debutbok Driven till max. Christopher skriver träffsäkert och vackert på samma gång. Varje ordval är sofistikerat och det blir personligt och trovärdigt. Innehållet är tänkvärt och givande oavsett hur röd du är. (Christina Åqvist, koncernchef Distralec Group)

Christopher Toll skriver insiktsfullt och självutlämnande om både framsidan och baksidan av att vara röd. De träffsäkra beskrivningarna ger hög igenkänningsfaktor som i sig är en stor behållning av boken. "Driven till max" väcker reflektion och ger både inspiration och hopp om att förändring är möjligt. (Lotta Tegenmark, röd marknadschef)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Driven till max : överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Livet är kort...
  Christer, 19 april 2017

  En tankeväckande bok för prestationsinriktade människor. Om baksidorna med att vara väldigt prestationsinriktad ("röd" enligt DISC-analysen). Och hur man kan ta kontroll över de starka drivkrafter som är styrkor när man vill prestera, men som krasst kan förkorta livet...

  Jag uppskattade att boken är skriven ur ett personligt perspektiv som gör det lättare att ta till sig råden om ett mer hållbart förhållningssätt. Jag tyckte också om de praktiska tipsen för hur man kan ta kontroll ö... Läs hela recensionen

 2. För oss som vill förstå...
  Andreas Nissen, 18 april 2017

  För oss som inte är Röda är detta en god inblick hur en Röd tänker och vad som driver en Röd.
  Likväl som en Röd förundras, häpnar och bli oändligt frustrerad över andras oförmåga att se "ett case" som Viktigt och Bråttom, så får vi andra en förklaring till hur allt kan vara så Viktigt och Bråttom för en Röd.
  Perfekt ska det vara dessutom. 100%. Minst.
  -Hur kan man bara sitta och fika bort tiden, spring!
  Med fin humor och god självinsikt så skriver Christopher nästan en dagb... Läs hela recensionen

 3. Ännu en röding.....
  Walle, 25 mars 2017

  Mycket givande användarmanual att återvända till när man kommer på att man återigen legat för länge i omkörningsfilen och livets landskap flugit obemärkt förbi!

 4. En överlevnadsbok för (över)drivna

  Författaren skildrar uppriktigt och kompetent de drivnas mekanismer med stor igenkänningsfaktor... Och - framförallt - visar han på fällorna och verktyg att undvika att falla i dem (alternativt ta oss upp på ett bra sätt) för oss som överpresterar mest hela tiden...

  Boken påminner mig om att livet är för kort för att levas snabbt och köras i botten... Tack för påminnelsen!

 5. En röding
  Refero, 6 mars 2017

  Väldigt igenkännande, speciellt det som kopplas till relationer...tänker att det finns hopp för det drivna i mig! En varmröd rekommendation:)

 6. En födelsedagsgåva till en annan person...
  Herbert Göran Hillner, 24 februari 2017

  Har ej läst den - men hoppas att en "annan person" tycker den är ok och den syftar till mitt budskap

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Christopher Toll

Bloggat om Driven till max : överlevnadsguide för di...