Ett liv i spillror (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ett mörkt förflutet (del 2)
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2015-09-15
Upplaga
1
Förlag
Löv & Craig Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789188147073

Ett liv i spillror

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2015-09-15
109 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Isabell är en stark och självständig kvinna som bär på ett mörkt förflutet. Hon är rikemansdottern som lurade döden och har sedan dess levt sitt liv på flykt. Just som hon vågar börja tro på livet igen kastas hon rakt i armarna på de män som jagat henne under alla år och hon är åter tillbaka i helvetet.

För att överleva i denna värld behöver man total fokus, men Isabell börjar vackla när känslorna tar över. Kärleken till Max, den man hon en gång förlorade är det som får henne att fortsätta sin kamp när hon kidnappas av gängledaren Alex, samma man som hon en gång litade blint på.

När Isabell ställs inför ett omöjligt uppdrag sätts ett pris på Max huvud och hon vet vad hon måste göra, oavsett priset hon kommer få betala. Kan Isabell lura ödet med livet i behåll ännu en gång och hur många måste dö på vägen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett liv i spillror. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nicole kanske har cheesy titlar, men innehållet...
    Läsaren, 17 juli 2017

    Ja innehållet är verkligen toppen. Från början till slut precis vad jag förväntade mig. En gnagande spänning som får mig att vilja ta mig från sida till sida så snabbt som möjligt. Det är korta böcker som man tar på en kväll. Det är perfekta mellanböcker.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ett liv i spillror