Visheten vaknar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Tilda (del 2)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2017-09-05
Upplaga
1
Förlag
Lilla Piratförlaget
Medarbetare
Schöldström, Richard (form) / Remnefalk, Fredrik (form)
ISBN
9789188279736

Visheten vaknar

Häftad, Svenska, 2017-09-05
119 kr
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Stockholm är fullproppat med tomtar, troll, vättar och älvor. De flesta människor ser dem inte tack vare Tilda. Det är nämligen hennes ansvar att rådare och människor hålls ifrån varandra. Det är svårt nog i vanliga fall, utan att trollen springer omkring på stan och beter sig som huliganer. Det visar sig att deras stora högtid, Vishetens dag, närmar sig och det går rykten om att den innefattar en förfärlig rit. Tilda måste se till att ingen skadas samtidigt som hon försöker få ordning på känslorna för Hakim och rädda sin vänskap med Imane. Ingenting blir lättare av att en attraktiv vittra behöver Tildas hjälp och att relationen till Natta börjar bli oväntat komplicerad.

Elin Säfström debuterade 2016 med En väktares bekännelser, en humoristisk ungdomsroman som på ett nyskapande sätt blandar nordisk folktro med urban fantasy. Visheten vaknar är den spännande fortsättningen, där trollen står i centrum.
Visa hela texten

Fler böcker av Elin Säfström

  • En väktares bekännelser

    Elin Säfström

    Stockholm är fullproppat med tomtar, troll, vättar och älvor. De flesta människor ser dem inte tack vare Tilda. Det är nämligen hennes ansvar att rådare och människor hålls ifrån varandra. I vanliga fall delar Tilda jobbet som stans väktare med si...

Bloggat om Visheten vaknar