Bakom din rygg (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-05-22
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188345851

Bakom din rygg

Ljudbok, Svenska, 2017-05-22
79 kr 147 kr Du sparar 46%
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
ETT GASTKRAMANDE TRIANGELDRAMA

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande spänningstrilogi. Det är en klaustrofobisk skildring av svek, begär och lögner. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 med Vecka 36 och två år senare blev hon författare på heltid. Hennes serie om den unga och karriärinriktade kriminalinspektören Emma Sköld har sålts i över en miljon exemplar och till tretton länder. Den tredje delen i serien, Visning pågår, blev Sveriges mest sålda deckarpocket 2015. När Tiggaren släpptes året därpå hyllades den av både läsare och kritiker, och etablerade Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Den psykologiska thrillern Bakom din rygg är hennes åttonde roman. Den är inläst av Katarina Ewerlöf.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bakom din rygg