Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-29
Förlag
Calidris
ISBN
9789188635952

Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier

Häftad, Svenska, 2017-08-29
189 kr
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 35.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur mycket påverkar sociala medier hur vi uppfattar världen? Och hur kan man använda dem i syfte att just påverka debatten och politiska beslut? Är kanaler som Twitter och Facebook ett hot eller en möjlighet i demokratin?

Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare, skribent och företagare som själv byggt sin karriär via plattformar på sociala medier. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar www.uvell.se och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.

Hon använder sin egen erfarenhet av att ha byggt upp sin karriär via sociala mediekanaler till att ge konkreta tips om hur du använder dem bäst för att maximera effekten av påverkan och nå ut. Engagemang är den nya valutan inom hela mediebranschen och den som behärskar de sociala medierna är de som påverkar mest. Boken tar även upp diskussionen om traditionella medier kontra sociala medier, falska nyheter, filterbubblor, trollfabriker och andra aktuella ämnen.

Jobbar du med politisk påverkan eller bara vill lära dig mer om hur sociala medier och påverkan fungerar är det här boken för dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier
  2. +
  3. Lejoparden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lejoparden av Björn Bergenholtz (inbunden).

Köp båda 2 för 309 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Weidmo Uvell

  • Vad håller ni på med?

    Rebecca Weidmo Uvell

    Blir du förbannad över slöseriet med skattepengar? Är hyckleri något av det värsta du vet? Vill du veta vad som sker i de skrymslen och vrån media förbiser? Då är det här boken för dig. Rebecca Weidmo Uvell har de senaste åren jagat slöseri, hyckl...

Bloggat om Nätsmart - en guide till påverkan genom s...