Växla ner: 77 sätt att leva bättre på mindre (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-08-23
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Norrefjord, Andreas (form)
SAB
Dokb,Qci
ISBN
9789188681171

Växla ner: 77 sätt att leva bättre på mindre

Häftad, Svenska, 2017-08-23
177 kr
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ta tillbaka ditt liv och din tid!

Allt fler av oss överväger att prioritera om i livet. Genom att byta karriär eller jobba mindre vill vi välja bort pengar och prylar till förmån för tid och livskvalitet. Men hur funkar det egentligen att leva ett nerväxlat liv? Och var börjar man? I Växla ner ger egenföretagaren och entreprenören Karin Lilja handfasta tips för dig som vill växla ner och göra det med stil.
Med utgångspunkt i praktisk vardagsekonomi och egna erfarenheter berättar Karin hur du får pengarna att räcka utan att göra avkall på vare sig livsnjutningar eller bekvämlighet. Bokens tips är uppdelade på teman som boende, mat, nöje och motion. Ta del av nedväxlingens matematik, där medvetna val gör att du kan må bättre, spara pengar och få mer tid - samtidigt!
Hur stort steget blir för dig beror på hur många val du vill göra. Men oavsett var du börjar, så blir många små val snart ett jättekliv.

KARIN LILJA levde ett hektiskt storstadsliv som tidningsredaktör, radiopratare, författare, föreläsare och dotcom-entreprenör när hon en dag hoppade av jobbkarusellen och omvärderade sin tillvaro. I dag bor hon i skånska Höör, frilansar som webbredaktör och har gott om tid för sina intressen, familj och vänner.
Visa hela texten

Fler böcker av Karin Lilja

  • Redaktör : en överlevnadsguide

    Åsa Uhlin, Karin Lilja

    Redaktör - en överlevnadsguide riktar sig till både den nykläckta redaktören och den med några fler år i yrket bakom sig. Bokens författare menar att hantverket - att vara redaktör - är sig likt, oavsett om det handlar om tryckta eller digitala me...

Bloggat om Växla ner: 77 sätt att leva bättre på mindre