Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2011-02-20
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
234 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789197881890

Mörkersikt : annorlunda sagor om kaos

(1 röst)
Pocket, Svenska, 2011-02-20

Slutsåld

Vad händer när människor i en modern och normal verklighet förlorar fotfästet? När högre,lägre eller yttre makter kryper närmare och förgör.
Följ kriminalkomissarie Owe Tycho som i sitt arbete
som polis ställs inför oförkarliga och skrämmande brott. En tillsynes grå vardag trasas sönder och hans rationella värld kastas över ända av krafter som lurar strax bakom verklighetens yta!
Johannes Källström utforskar gränserna i sju berättelser av skiftande karaktär, alla med det gemensamma att de är skrämmande och kittlar fantasin.
Det är inga barnsagor som berättas i Mörkersikt, men barnahjärtat i dig kommer kanske att bulta igenkännande när historierna hittar sin botten i gamla folksagor.

"För den som inte redan fått nog av vår egen skräckvärld med svin-influensa, klimathot och finanskris rekommenderar jag varmt "Mörkersikt". Lite fasa efter julens mys sitter inte fel. Johannes Källström debuterar med en vass penna, ett levande språk och flödande fantasi."
Jakob Carlander, Östgöta Correspondenten

"Sammantaget är det en bukett mörka blomster författaren överräcker till sina läsare, en samling välskrivna berättelser som, vilket är ett gott betyg åt skräcklitteratur, fick mig att skymta obehagliga skuggor i ögonvrån då och då under läsningen."
Måna N Berger, Nerikes Allehanda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johannes Källström

  • Offerrit

    Johannes Källström

    Tiderna är svåra. Industrin lägger ner och den lilla orten i skogen hotas av undergång. Svea, ortens kommunalråd, famlar efter halmstrån. Ett samarbete med bygdens förlorade son Oscar Vigelius, numera designer med världsrykte, ska gjuta nytt liv i...

Bloggat om Mörkersikt : annorlunda sagor om kaos