Aldrig vid din sida (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2014-04-27
Förlag
Alberget Förlag
ISBN
9789198121711

Aldrig vid din sida

E-bok, Svenska, 2014-04-27
63 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det förflutna hinner ikapp...
En äldre dam hittas mördad på en kyrkogård på Gotland under Stockholmsveckan då poliserna har fullt upp med festande ungdomar och semestrande turister. Den döda kvinnan ingår i en turistgrupp av pensionärer som är på rundtur på ön. Med i gruppen finns även Julia och hennes moster, den kedjerökande kriminologiprofessorn Margareta Drake.
Den karriärsinriktade Kriminalkommissarien Alexander Malmsten har kommit till Gotland från Stockholm för att bistå lokalpolisen under sommaren. Han tar sig an fallet med den mördade kvinnan och blir måttligt förtjust när han inser att ett av vittnena är professor Drake. Ännu mer motstånd finner Alex hos Julia, som både irriterar och intresserar honom.
En mörk historia som har sin början för trettio år sedan börjar nystas upp, samtidigt som nutiden ger Alex, Julia och Margareta mer problem än de väntat sig.

Om missförstånd, svek och dold historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Märta Holmerin

  • Bortom dig

    Märta Holmerin

    Den som ger sig in i leken, får leken tåla... Det börjar närma sig jul och gästerna anländer till Engsholms slott för en helg de sent ska glömma. Tillsammans samlas de i biblioteket för att lösa en klassisk mordgåta. Dörren går lås, ljuset släcks ...

  • Alltid i din skugga

    Märta Holmerin

    En olycka kommer sällan ensam... När resterna av en död människa hittas i motorverkstadens största maskin ser det till en början ut som en olyckshändelse. Men för Julia Nöjd blir bilden en annan då hon själv börjar undersöka olyckan. Som tidigare ...

Bloggat om Aldrig vid din sida