En kurs i mirakler (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
1439
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
5
Förlag
Regnbågsförlaget AB
Originaltitel
A Course in Miracles
Dimensioner
240 x 160 x 35 mm
Vikt
1121 g
ISBN
9789198385700

En kurs i mirakler

Inbunden, Svenska, 2017-09-01
489 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En kurs i mirakler är en av de mest uppmärksammade och tongivande böckerna inom andlighet som handlar om hur vi genom träning kan genomskåda den illusoriska verkligheten och nå fram till vårt naturliga tillstånd av kärlek.

Den första svenska kompletta utgåvan tryckt på bibelpapper. Förutom En kurs i mirakler innehåller den här boken tilläggen Psykoterapi: syfte, process och utövande och Bönens sång, vilka båda är utvidgningar av Kursens principer så som de dikterades till dr Schucman strax efter att hon avslutat En kurs i mirakler

Kursen syftar till att ta bort de blockeringar som hindrar medvetenheten om kärlekens närvaro, som är ditt naturliga arv. Motsatsen till kärlek är rädsla, men det som är allomfattande kan inte ha någon motsats. Denna kurs kan därför sammanfattas mycket enkelt på detta sätt:Ingenting verkligt kan hotas. Ingenting overkligt existerar. Häri ligger Guds frid. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En kurs i mirakler
  2. +
  3. Tiden second hand : slutet för den röda människan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tiden second hand : slutet för den röda människan av Svetlana Aleksijevitj (pocket).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En kurs i mirakler