Användarprofil Pirre / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Pirre

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Övertygar tyvärr inte

11 oktober 2012

Om man ser till första boken i serien - Brobyggarna. Där författaren lyckades fånga mig från första sidan till bokens slut måste jag tyvärr erkänna att Dandy inte håller samma klass. Storyn i Dandy känns lite ologisk dvs att Sverre "är med på allt det nya i seklets början " .

Sen håller jag med tidigare resecent i att det var mycket "badande i badkar" mellan Sverre och hans partner.

Storyn i sig är tunn så till vida att det Sverre upplever i mina ögon känns segt och lite overkligt. Tycker också att handlingen och slutet var enkelt. Slutet var i mitt tycke förutsägbart...

Författaren är i mitt tycke suverän, Läst allt han skrivit och ser verkligen fram mot del 3 i serien.( Han kan inte va på topp jämt ! ? )

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fartfylld

15 april 2012

Så äntligen kom 4 boken i serien. Mycket bra inledning som gör att man fastnar direkt i intrigen. Tempot stegras i jakten mot tiden. Mycket intressant att se hur huvudpersonerna kompletterar varandra i sina respektive arbeten, Oerhört färgstark person i Eden Lundell. Aktuellt ämne! Kan inträffa ?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Håller stilen

1 juli 2008

Jo Nesbo berättar fartfyllt och intressant dock tycker jag att man fick på känn rätt så tidigt hur det hela skulle sluta, Men jag måste säga att Harry Hole, vilken polis, jag gillar den mannen,

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej