Användarprofil BabyHurricane7 / Betyg & recensioner / Cress

Recension av BabyHurricane7

Recenserad produkt

Cress
Häftad (Paperback)

Helt okej.

12 april 2015

OKEJ, om jag ska sammanfatta boken i en mening så blir det: Okej fortsättning på serien men den behövde inte vara så lång, hoppas nästa bok blir mer spännande.

I mer detalj:
Jag tycker personligen att boken inte behövde vara så lång, jag tycker att Cress är en svag figur och hennes relation med Thorne är jobbig och ångestfylld men med tanke på att hon varit instängd i en satellit för det mesta av hennes liv känner hon att det är normalt. Thornes och Cress resa genom öknen var alldeles för lång, jag brydde mig inte vad som hände med Cress för att hon är en så svag karaktär som på direkten blir kär i Thorne.

Vi följer Scarlet och hennes relation med Wolf blir... avbruten och hur det påverkar var och en av dem. Jag tycker personligen att deras relation inte känns äkta, det känns nästan omöjligt att bli kär så fort i "Scarlet" och sedan få sådana konsekvenser i "Cress".

Vi fick trots allt läsa mer om Cinder och Kai vilket hjälpte boken MYCKET. Jag hade väldiga problem med att motivera mig till att läsa boken fram tills sista fjärdedelen, då började det bli spännande. Jag blev irriterad på Kai att det tog honom SÅ HIMLA LÅNG TID ATT LISTA UT ATT CINDER ÄR PRINSESSAN HAN LETAR EFTER!

Jag kommer forsätta med serien och läsa "Fairest" så fort som möjligt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej