Användarprofil Hege / Betyg & recensioner / Förvara smart - organisera ditt hem

Recension av Hege

Vacker inspiration

4 maj 2016

Jag tycker att den här boken faktisk håller vad den lovar: Hur förvara smart - och det på ett lättsamt och roligt sätt.
Steg för steg tar Paulina oss genom en förvaringsfilosofi där "varför" är lika viktigt som "hur". Och när man fattar, är avståndet kort till ett lyckad genomförande.

Boken ger intryck av att vara äkta, jag tror det är författarens vardagsrum, köks- och badrumsskåp vi får titta in i. Lösningarna kräver inte stor plånbok eller obegränsat med utrymme, och man börjar tänka att "detta kan även jag klara av..."

Det klarar man! För boken är full av tips jag egentligen vet från för (säsongsgarderob är smart, och det är förvaring av kvitton också), och visad i praktik på bild fungerar det på mig som små spark i baken för att komma i gång. Jag kände mig duktig när jag hur lätt som helst ordnade till en praktisk förvaringsbox där allt man behöver för att slå in presenter rymdes på ett ställe, ur syn, under min säng! Och sparkad i gång lät jag mig direkt inspirera till ett nytt projekt: Smyckesförvaring.

Bilderna är tidlösa, layouten gör den intressant att läsa och hos mig har denna bok legat framme sedan den kom i hus i januari. Rummen här hemma faller nu offer för mina granskande ögon: Kan det förvaras smartare här? Och det kan det. Ofta.
Av alla förvaringsböcker jag har läst är denna en av de bättre.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej