Användarprofil Britt-Marie Kullin / Betyg & recensioner / En enda risk

Recension av Britt-Marie Kullin

Recenserad produkt

Betyg: 4 av 5.

5 september 2016

""En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten." Så står det om boken på bokförlaget Forums hemsida. Och jag tycker att det sammanfattar den här boken väldigt bra.

Jag har läst dom två tidigare böckerna i serien, den första boken, En enda natt, och den andra boken, En enda hemlighet, och jag tyckte att dom båda två var mycket bra.

Alla tre böckerna kan läsas helt fristående från varandra. Det är nya huvudpersoner i varje bok, men i birollerna så förekommer personer från tidigare böcker.

Jag tyckte att den här tredje boken var precis lika bra som dom två tidigare. Den är lik dom två tidigare böckerna, men absolut ingen upprepning. Och jag ser fram emot kommande böcker i serien.

Stark kärlek, utförliga sexscener - som är väldigt bra beskrivna, lite spänning, lite humor, och dramatik, innehåller boken, som är både välskriven och lättläst.

Rekommenderas absolut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej