Missa inte detta unika tillfälle att - före alla andra - beställa ditt exemplar av den exklusiva utgåvan av Sofie Sarenbrants nya psykologiska thriller Bakom din rygg. 

Just nu ger vi dig 50 kr rabatt - boken blir med andra ord din för bara 249 kr (ord. pris 299 kr).

OM BOKEN: Boken finns i en begränsad upplaga där varje exemplar är numrerat och signerat av Sofie själv. Boken innehåller helt nyskrivet extramaterial som ger en unik inblick i hur en författarvardag ser ut. Själva boken har en påkostad design med vackra silverdetaljer och reliefomslag som ger en lyxig känsla. Du får även med ett unikt bokmärke!

Bakom din rygg Limited edition släpps den 18 maj och vi skickar den så fort den finns tillgänglig. 

Ordinarie upplaga hittar du här.

Läs Sofies tidigare bok Tiggaren - nu i pocket!

  • Tiggaren

    Sofie Sarenbrant

    Högaktuell spänningsroman om maktövergrepp på samhällets allra mest utsatta.Minnesstunden är känslosam. En ung kvinna är död, under ofattbara omständigheter. Men i bakgrunden befinner sig en person som intensivt betraktar de sörjande, mån om att själv inte bli sedd.Samtidigt faller Stockholms tiggare offer för vad som verkar vara en psykopatisk seriemördare. Polisen famlar i mörkret, och den enda personen som kan stoppa morden måste göra allt för att stanna i det fördolda.Tiggaren är den obehagligt aktuella och spännande femte delen om kriminalinspektör Emma Sköld. Oavsett om boken läses som en fristående deckare eller en fortsättning på serien kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd."Fartfyllt och ordentligt genomtänkt med samtidsfrågor i centrum." Lotta Olsson, Dagens Nyheter"Spännande, rapp och underhållande." Fanny Wijk, Göteborgs-Posten"Lättläst och spännande." BTJ"Snacka om bladvändare." JoS blogg"Svårt att sluta läsa." A Bookaholic Swede"Som uppgjort för en riktig läsfest." Johannas Deckarhörna"Den bästa och mest genomtänkta boken hittills." Boktok 73"Precis lika bra som alla dom tidigare böckerna." Bims blogg"Tiggaren fångar uppmärksamheten redan på första sidan." Boktokig"Snabbt tempo, otroligt spännande och en riktig bladvändare." Lindas bokhylla"Vilken underbar sträckläsning den här berättelsen bjöd på!" Vargnatts bokhylla"5 av 5. En galet spännande, gripande & fängslande bladvändare!!!" Jennies boklista