Yoga : Träning för inre lugn (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2005-06-01
Förlag
Bonnier Impact
Översättare
Mai Broddvall
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Yoga Basics
Medarbetare
Granquist, Patrik (form)
Illustrationer
färgfoto
Dimensioner
215 x 155 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Rai,613.7046
ISBN
9789100105815

Yoga : Träning för inre lugn

(3 röster)
Kartonnage, Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

En tränings- och avslappningsbok för vardagsstressade som längtar efter balans i tillvaron!

Yoga är inte någon religion utan en livsfilosofi. Den är också ett ämne med vetenskaplig bakgrund. Den är universell och tidlös och precis lika relevant idag som den var när den först började utvecklas för ungefär 2000 år sedan.

Yoga. Träning för inre lugn kombinerar de urgamla grunderna i hathayoga med nutida stretchtekniker. Den lär ut hur du ska koncentrera och fokusera dig, förbättra muskelspänsten och stärka de inre organen. Den lär dig också rätt andningsteknik och hur du uppnår ett tillstånd där du får mer energi. Resultatet blir dramatiskt. Du kommer att bli spänstigare, se mer positivt på livet och få ett mer fridfullt sinnelag.

Boken är uppdelad i fem 10-20-minuterspass som kan alterneras beroende på tidpunkt och hur jäktad du är. "Komma igång" och "Energigivaren" är morgonträningspass medan "Nedvarvningen" är perfekt på kvällen. Klassisk och Grundläggande yoga kan utföras vid vilken tidpunkt som helst.

Författaren Vimla Lalvani är en erkänd auktoritet inom yoga och en uppskattad lärare. Hon har gjort många TV-framträdanden och publicerat ett stort antal bästsäljande böcker i ämnet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Yoga : Träning för inre lugn

Övrig information

Yoga lindrar spänningar, höjer energinivån och ökar koncentrationsförmågan - en 2000 år gammal träningsmetod som kan ge balans i vardagslivet! I Yoga - Träning för inre lugn finns över 50 tydligt illustrerade kroppsövningar som ger elasticitet, styrka och kondition, fördelade på fem yogaträningspass om 15-20 minuter. En praktisk och inspirerande handbok för såväl nybörjare som lite mer erfarna yogautövare!