Massor av pocketfynd
Slurp : drinkar och smårätter dygnet runt
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2006-05-01
Upplaga
1
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Ragna Essén
Originalspråk
Norska
Originaltitel
Slurp
Medarbetare
Lierud, Anders (form)
Illustrationer
foto
Dimensioner
210 x 230 x 25 mm
Vikt
600 g
SAB
Qcaf,Qca
ISBN
9789146213253
Slurp : drinkar och smårätter dygnet runt

Slurp : drinkar och smårätter dygnet runt

Spiral Svenska, 2006-05-01

Slutsåld

Juice, smoothie, cooler, shake, lassi, dry martini, caipirinha, nattfösare, och dagen efter-tips ... Härliga drinkar som räcker hela dygnet - för vardag och fest, med och utan alkohol. Från morgonens färskpressade uppiggare och den matigare smoothien för lunchdags till kvällens exotiska förförare och den lilla avslappnande nattfösaren. Alla drinkar är omsorgsfullt utvalda och kompletteras med snabbgjorda smårätter och läckra tilltugg. Du får också tips om roliga garneringar, om hur du fixar en lyckad fest och om hur du mår bättre dagen efter.

Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe är ett framgångsrikt team som skrivit och fotograferat en rad kokböcker, bland annat: Sommarljus (2004); Vinterns och julens glädje (2001); Asiatiskt (2000); Pasta, pasta (1999); Den goda sommarmaten (1999). De är bosatta i Oslo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Bloggat om Slurp : drinkar och smårätter dygnet runt

Övrig information

Juice, smoothie, cooler, shake, lassi, dry martini, caipirinha, nattfösare, och dagen efter-tips ... Härliga drinkar som räcker hela dygnet - för vardag och fest, med och utan alkohol. Från morgonens färskpressade uppiggare och den matigare smoothien för lunchdags till kvällens exotiska förförare och den lilla avslappnande nattfösaren. Alla drinkar är omsorgsfullt utvalda och kompletteras med snabbgjorda smårätter och läckra tilltugg. Du får också tips om roliga garneringar, om hur du fixar en lyckad fest och om hur du mår bättre dagen efter.