Några feta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Grafiska Novelletter (del 3)
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2010-04-23
Förlag
Seriefrämjandet & Kolik förlag
Medarbetare
Svenske, Josefin (red.)
Illustratör/Fotograf
Jan Bielecki
Dimensioner
190 x 140 x 3 mm
Vikt
60 g
SAB
Hci
ISBN
9789185161683
Några feta (häftad)

Några feta

Häftad, Svenska, 2010-04-23
89
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast måndag 11 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Det bästa med att vara arbetslös är att man inte har en massa att uträtta dagen efter en utekväll. Madde konstaterar nöjt att hon inte skulle kunna bli anställd ens om hon ville, lutar sig tillbaka och tänder en ny spliff. Siri måste egentligen göra läxan från designhögskolan, men det är mycket skönare att bara dooba runt.

Livet i London leker för de två tjejerna. Ockerhyror och snöglopp till trots: det finns droger att bli helt bäng av, klubbar att dansa sig svettig på och mediekids att irritera. I datorn finns ändlöst med tv-serier och delar man säng med en kompis får man mer pengar över att köpa knark och sprit för. En läxa kan faktiskt - visar det sig - göra sig själv, och det löser sig. Allt löser sig. Några feta är en berättelse om att vara ung, ha kul och inte bry sig så mycket. Alla hustlar, gräset är billigt och det finns alltid en fest att gå på.

Jan Bielecki är född 1985 i Helsingborg och bosatt i London. Han är serietecknare och illustratör och har tidigare utkommit med boken Drift (2007, del 1 i Kolik förlags Femisexserie) tillsammans med Liv Strömqvist.

Förord av Nour El-Refai, komiker och skådespelare, känd från både TV, scen och radio. Hon har turnerat med Maud Lindström och Lars Winnerbäck, varit livereporter i Melodifestivalen och gjort succé som sommarpratare i P1.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Några feta
  2. +
  3. Räddaren den barmhärtiga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Räddaren den barmhärtiga av Saskia Gullstrand (häftad).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Bielecki

  • Bilden

    Jean De Berg, Jan Bielecki

    Bilden (L"image) är en kort intensiv roman som berättar historien om ett sadomasochistiskt förhållande mellan tre personer: den unga slavinnan Anne, den äldre dominatrixen Claire och berättaren, den unge mannen Jean de Berg, som också är den pseud...

Bloggat om Några feta