Tjuvlyssnat 2 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2007-10-01
Förlag
Känguru
Dimensioner
185 x 140 x 15 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc(s)
ISBN
9789185476626
Tjuvlyssnat 2 (inbunden)

Tjuvlyssnat 2

Inbunden Svenska, 2007-10-01

Slutsåld

Tjuvlyssnat är årets stora humorsuccé! Den har i flera månader legat etta på fackbokstopplistan. Det alla talar om, har blivit till boken som alla talar om. Och nu kommer uppföljaren: Tjuvlyssnat 2.

Vi kan inte låta bli att fortsätta att göra det: tjuvlyssna på andras samtal. På bussen, gymmet, restaurangen och flygplatsen - det finns alltid en massa spännande samtal att ta del av. Att tjuvlyssna är mer än ett behov. Det är en vana, ett beroende och ett måste för den som vill få sig ett gott skratt. Här kommer en ny, underbar blandning av högt och lågt, skämt och allvar, personligt och allmängiltigt - humor mitt i vardagen!

Ica, Gävle En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet. Damen: Nämen Gud, vilken söt liten flicka! Tjejen: Tack, men det är en pojke. Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?

Tjejen (trött): För att han är bög.

Tåg Lund-Kristianstad På tåget sitter en tjej ~25 och tittar ut genom fönstret. En kvinna ~45 och en man ~50 sitter mittemot henne. Kvinnan: Hej! Vi kommer från Pingstkyrkan och undrar om du kan fylla i en enkät åt oss? Tjejen (bestämt): Nej, jag är upptagen. Kvinnan (ser förvånad ut och frågar snällt): Jaha, med vad då? Tjejen: Jag ska räkna mina tår.

Busshållsplats, Helsingborg Två killar ~20 med matkassar i händerna står och pratar. Kille 1: Det är ju jättebra, jag hittade jättemånga gröna potatisar. Kille 2: Jaha, är det bra? Kille 1: Ja, det brukar vara svårt att hitta potatisar som är så färska att de fortfarande är gröna.

Kungsmarken, Karlskrona Tre tjejer ~20 år ska precis gå in i trappuppgången när elektriciteten försvinner i hela bostadsområdet. Tjej 1: Oj, vad läskigt att gå upp för trappan nu när det är så mörkt! Tjej 2: Men vi tar hissen, det går snabbare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tjuvlyssnat 2