Förboka Skurkarnas skurk 3: Hjältus tårar i unik, signerad upplaga

 • SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

  Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer | Inbunden 2024

  Skurkrektorn har panik. Skurkarnas skurk kommer när som helst att attackera Skurkskolan. För eleverna innebär det ett avbrutet påsklov, ett proppfullt schema och enorma säkerhetsåtgärder. Men det Skurkarnas skurk behöver för att kunna bli den värsta super-dunder-mega-jätte-skurken och förgöra dem alla, är de mystiska "Hjältus tårar". Stephanie, Sven och de andra på skolan måste göra allt de kan för att hitta de försvunna tårarna först. Var de nu kan tänkas vara...Den avslutande delen i humorgruppen IJustWantToBeCools (IJWTBC) succéserie Skurkarnas skurk är ett hisnande, skruvat och fartfyllt äventyr, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

  159

Tidigare böcker i den populära serien Skurkarnas skurk

 • Skurkskolan

  Ijustwanttobecool, Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson | Inbunden 2022

  Det är dags för det årliga inträdesprovet till Superhjälteskolan, och även om tolvåriga Stephanie tycker att superhjältar egentligen är ganska töntiga, är alternativet - den tråkiga kontors-tråk-skolan - ännu mindre lockande.Men vad hon inte vet är att det finns en tredje möjlighet, Skurkskolan, som hon visar sig vara som klippt och skuren för.På Skurkskolan lär man sig konsten att smyga, parkour för ondska och nunchucks för nybörjare. Där finns galna rektorn, Illavarslande Illvar, Bödeln och en minst sagt störande minirobot. Där finns också vännen Sven, som bär på ett otroligt mörker inom sig, tror han i alla fall, och stöddiga Waldemar som har något skumt i görningen.Så står Skurk-vs-Hjälteturneringen för dörren och Stephanie tvingas möta sin ärkerival, superhjälteeleven Kajsa.Efter att i tio års tid gjort succé med sina sketcher, webb- och ljudboksserier på såväl Youtube som SVT, debuterar nu humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) i bokform med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

  159
 • Förrädaren

  Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer | Inbunden 2023

  Stephanie ser fram emot en ny termin på Skurkskolan - trots allt som hände under den första.Men när elever på skolan kidnappas av en mystisk figur inser hon att även denna termin kommer bli allt annat än normal. Inte blir det bättre av att hennes bästa vän Sven hamnar i kärlekstrubbel och att rektorn ger henne ett svårt uppdrag.Helt klart är det något som inte står rätt till och Stephanie måste ta reda på vad.Humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) är tillbaka med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

  89 149 kr

Humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) är kända för sina sketcher, webb- och ljudboksserier på såväl Youtube som SVT. Nu gör de också succé som författare av skruvade och fartfyllda böcker för barn i lässlukaråldern. Skurkarnas skurk-serien har på kort tid blivit en stor favorit hos barn. Första boken i serien, Skurkskolan, släpptes sommaren 2022 och blev det årets mest sålda barnbok. Även uppföljaren, Förrädaren, blev en bästsäljare och hyllades av många för att vara ett rysligt roligt läsäventyr för såväl små som stora läsare. Våren 2024 kommer den tredje och avslutande delen i serien, Hjältus tårar