Tinna Ahlander har skrivit och illustrerat roliga böcker där barn får lära sig genom lek och läsning. Vi ställde ett par frågor till Tinna!

Vad har inspirerat dig till att göra dessa böcker? 

Jag gillar verkligen djur med deras härliga färger och olika former. Mitt lilla barnbarn Eira älskar också djur, därför var det kul att kunna göra en pekbok som jag vet att hon skulle gilla!

Vilket är det svåraste djuret att teckna?

Surikaten tyckte jag var svårast bland djuren i denna boken!

Hur skulle du beskriva boken och vilka barn ska läsa den?

Det är en härlig pekbok för de minsta barnen kombinerat med en 1-10 räknebok som passar för lite större barn som precis är i fas att börja lära sig att räkna!


  • Räkna savannens djur

    Tinna Ahlander

    Lär ditt barn att räkna från ett till tio med hjälp av de spännande djuren som lever på savannen. Hur många apor hänger i trädet? Hur många tigrar ser du som busar? Hur många krokodiler kan du se? Med lekfullaillustrationer av Tinna Ahlander öppna...

  • Räkna & måla savannens djur

    Tinna Ahlander, Katarina Ekstedt

    Lär ditt barn att räkna från ett till tio samtidigt som barnet får skapa sina egna unika djur med olika färger. Hur många elefanter ser du? Hur många giraffer tittar fram? Hur många tigrar busar? Med lekfulla illustrationer av Tinna Ahlander öppnas barnets sinne för färg, ord och siffror. Måla, peka och lär!