Bokus erbjuder dig inköpsstöd genom våra inköpsprofiler. Inköpsprofilerna samlar all utgivning inom dina valda kategorier och ämnesområden och presenterar dem i en enkelt och lättöverskådlig lista.

Tjänsten är kostnadsfri och underlättar för att ha koll på vad som kommer de närmsta 12 månaderna. Man kan även gå tillbaka 12 månader och se allt som kommit ut inom valda ämnesområden, och vi markerar automatiskt upp alla böcker som redan beställts på användarkontot för att undvika dubbelbeställningar. Du kan även välja att meddelas per mejl nya titlar släpps.

Ni kan skapa så många profiler som behövs och tjänstens syfte är bara att informera om utgivningar inom valda kategorier och ämnesområden. Man förbinder sig alltså inte till några köp och det kommer inga böcker som man inte beställer.

Inköpsprofilerna kräver ingen administration efter att den är aktiverad och det krävs inte att vi på bokus.com godkänner och kopplar tjänsten till något användarkonton, utan det är klart att användas direkt.

Testa att spara en inköpsprofil redan idag (när du är inloggad). Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta vår kundservice.