The Satanic Bible (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Paperback)
Språk
Engelska
Antal sidor
272
Upplaga
n.e.
Medarbetare
LÖFGREN, ORVAR, 1943-
Dimensioner
175 x 150 x 20 mm
Vikt
140 g
Antal komponenter
1
Komponenter
272 p. ;
SAB
Blb,Cnj
ISBN
9780380015399

The Satanic Bible

(25 röster)  |  Läs 11 recensioner
Häftad,  Engelska
100
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
A founder of the Church of Satan explains its philosophies of indulgence and freedom, and discusses Satanic rituals.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. The Satanic Bible
 2. +
 3. The Courage To Be Disliked

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Courage To Be Disliked av Ichiro Kishimi, Fumitake Koga (häftad).

Köp båda 2 för 250 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av The Satanic Bible. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa bibeln
  Linda Svedberg (Västerås), 18 januari 2024

  Så bra bibel och den är verkligen jag till fullo och jag har alltid varit Satanist det bekräftade denna satanistika bibel även om man får ta allt med en nypa salt är detta mera jag än den kristna bibeln. Jag är så långt ifrån kristen man kan bli.

 2. Conversation piece
  dan Eriksson, 16 augusti 2023

  En bok som får en fundera över mycket. Annorlunda idéer. Han Verkar ärlig i sina åsikter, men som med allt annat man får ta det med en nypa vitlökssalt..

 3. Tvingades jag bli religiös skulle jag bli Satanist
  Alky, 1 februari 2019

  Definitivt den bästa religiösa urkunden jag läst. Filosofiskt överensstämmer den med mina övertygelser nästan perfekt. Dock är den fortfarande dogmatisk och advocerar tron på magi. Trots allt är det ju en religion med allt vad det innebär.

 4. Den tycker den är viktig, men inte jag
  Lars Kinnunen, 18 november 2017

  En protestskrift, men uttryckt i liknande prosa som en viss annan känd bok (finns på alla amerikanska hotell).
  Bitvis mycket skarp och klar (ex. inledningen vid 16 års ålder), men rätt segt senare.
  Halva boken är fåniga besvärjelser på ett påhittat språk, ointressant (om man inte är ännu fånigare och vill prova besvärjelserna, jag gissar här).
  Alltså: ett anti-bibliskt dokument, men kanske inte så givande för en som har sett lite Christopher Hitchens på YouTube.

 5. Läsvärd
  Nico, 21 maj 2017

  Den är väldigt informativ och förklarar mycket av de LaVeyanska satanisternas tankegångar. Mycket bra för någon som inte känner till så mycket om den här satanismen eller behöver en påminnare. Kan behövas en engelsk ordbok då vissa ord inte direkt är vardagsengelska, men merparten kan förstås för den som är hyfsat bekant med engelska språket. Rekommenderas för de som är nyfikna på att lära sig mer om olika religioner men också för de som tror sig kunna identifiera sig med satanismen.

 6. Hur man blir sin egen gud
  cici, 5 oktober 2014

  Boken som förändrar ditt liv om du själv vill.
  Boken som ger en yttre ahaupplevelse eller inte alls berör eller boken som fulländas genom magikerns inre resa.

 7. En av dom bästa böcker jag läst!
  Erik Ahlsén, 3 februari 2013

  Vad Anton LaVey har gjort är att ta nationalsocialismens ideologi och omvandla den till en individualistisk filosofi. Det handlar om att främja sig själv; att skydda, stärka och förbättra sig själv. Som författaren själv skriver; "satanistisk filosofi representerar en form av kontrollerad egoism". Boken är som en vidareutveckling/modernisering av filosofin som finns beskriven i boken 'Might is Right'. Det enda som drar ned betyget är allt snack om Djävulen. Vad har satanism att göra med posit... Läs hela recensionen

 8. Ego vos benedictio, Jag är min egen frälsare
  David HS, 19 juli 2007

  En vägledning igenom livets hårda kamp och redskapen för att ta kontrollen över sitt eget liv och öde!!
  En Toppenbok som alla borde läsa! Anton Lavey står upp för att utmana världens visdom och ifrågasätta lagarna av människan och gud. Han prisar naturen och djuret i människan och vikten av att tillfredställa sig själv: köp boken!!!!

 9. The Satanic Bible
  Caim, 5 september 2005

  En bra bok. Ger en bra bild av hur det är att vara satanist och vad de står för eller gör. Bra skrivet, med ett språk som är relativt lättförståligt. Vissa saker Lavey tar upp, skulle man kanske vilja ha en närmare beskrivning av, men i det stora hela är det en bra bok,

 10. Förändrar ditt liv...
  Darkstar, 15 maj 2004

  Hur du än ser på saken, så förändrar den här boken ditt liv... :)

 11. "Bibeln"
  Belial, 16 januari 2004

  Är nog den bästa boken jag läst i hela mitt liv.Mycket bra och inte så svår att förstå jag rekomenderar dock en engelsk ordlista när du läser den.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Anton Szandor La Vey

 • The Satanic Witch 2nd Ed.

  Anton Szandor La Vey

  This is the classic guide to using and interpreting the black arts for seduction and manipulation. This new updated and expanded edition fills readers in on the final days of LaVey and the latest from the Church of Satan, and includes a new Introd...

Övrig information

Anton Szandor LaVey,[1] (April 11, 1930 - October 29, 1997) born Howard Stanton Levey, was the American founder and High Priest of the Church of Satan as well as a writer, occultist, and musician. He was the author of The Satanic Bible and the founder of LaVeyan Satanism, a synthesized system of his understanding of human nature and the insights of philosophers who advocated materialism and individualism, for which he claimed no "supernatural inspiration".