Mein Kampf
Språk
Engelska
Antal sidor
720
Översättare
Ralph Manheim
Medarbetare
Heiden, Konrad
Dimensioner
212 x 142 x 47 mm
Vikt
600 g
Antal komponenter
1
ISBN
9780395925034
Mein Kampf

Mein Kampf

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Engelska
217
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 8 format & utgåvor
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Mein Kampf
 2. +
 3. The Communist Manifesto

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Communist Manifesto av Friedrich Engels, Karl Marx, Gareth Stedman Jones (inbunden).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mein Kampf. Sätt ditt betyg »
 1. mina åsikter
  Nawras Moussa, 28 juli 2018

  en fantastiskt bok hur man fick uppleva Adolf så vill verkligen ha fred o stabilitet sitt land.

 2. Oväntat innehåll
  Emilio Müller, 12 mars 2018

  Mein Kampfs innehåll, till skillnad från upfattningen iaf jag hade innan jag läste den, handlar mest om samhällsproblem, hur man löser de, och hur man kan göra en rörelse framgångsrik. Förvånansvärt få sidor som har judehat eller hat mot andra "raser". De finns självklart men även det hatet som finns så uppmuntrar han aldrig till att man ska döda judar eller andra raser.
  Han tar upp arbetarens arbetsförhållande och klagar på att arbetaren blir orättvist behandlad, men att anledningen att... Läs hela recensionen

 3. Väcker starka känslor
  Ronnie Kron, 9 april 2004

  Adolf Hitler ger i Mein Kampf sin egen syn på sin omvärld och dess historia och berättar med förvånansvärd tydlighet vad han vill göra åt de problem han ser. Han hyllar fanatism som ett kraftfullt verktyg för att nå politiska mål, tycker att objektivitet är för veklingar samt har ett påtalande känslolöst synsätt kring social darwinism och rashygien. Samtidigt hade han god människokännedom och var en mycket skicklig retoriker med propaganda som specialitet. Han såg tillvaron som en ständigt på... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Mein Kampf