It's Kind of a Funny Story (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Paperback)
Språk
Engelska
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2007-04-01
Förlag
Disney Editions
Dimensioner
210 x 140 x 25 mm
Vikt
500 g
Antal komponenter
1
Komponenter
,
ISBN
9780786851973
It's Kind of a Funny Story (häftad)

It's Kind of a Funny Story

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Engelska, 2007-04-01
135
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
The author of "Be More Chill" takes a poignant look at teenage depression in this remarkably moving and authentic picture of the physicality, the despair, and even the hilarity of depression.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av It's Kind of a Funny Story. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra
  Stefanie Lam, 22 januari 2020

  Om man själv gått igenom depression så är denna bok en stark rekommendation. Det är så himla mycket man kan relatera till och det finns även humor i den vilket gör den mindre deppig.

 2. Kanon
  Tano, 21 december 2016

  Väldigt bra bok. Jag bestämde mig för att läsa den för att jag älskar filmen. Dock så tycker jag faktiskt att filmen är bättre (därav 4/5 stjärnor för boken), men boken är, även den, riktigt bra. Kommer absolut läsa den igen någon gång.
  Tar upp allvarligare ämnen på ett respektfullt lättsamt sätt. Intressant att följa huvudpersonens tankegångar om vanliga livssituationer.

 3. Det svåra i att hitta sig själv
  Vilhjalmur (Nangijala), 21 november 2015

  Detta är en berättelse om en individ som på ytan har en till synes god och harmonisk tillvaro, men som inombords ständigt kantas av grupptryck och prestationskrav. Protagonisten Craig är 15 år, intelligent och högpresterande med goda sociala relationer. Alla förutsättningar för att lyckas i skolan finns, men en prestationsångest leder till svår depression med självmordstankar som följd. Ett genomgående tema är "att hitta sig själv": Ska man välja sin egen väg eller den väg omgivningen "föresp... Läs hela recensionen

 4. Bra bok!
  Ebba, 15 maj 2015

  En bok med seriöst ämne men som ändå som gör en glad på grund av dess humor. Jag rekommenderar den varmt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ned Vizzini