Data de Expirare (häftad)
Format
Häftad (Paperback / softback)
Språk
Rumänska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2020-10-19
Förlag
Ioana Barsan
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
203 x 127 x 6 mm
Vikt
109 g
Antal komponenter
1
Komponenter
4:B&W 5 x 8 in or 203 x 127 mm Perfect Bound on Creme w/Gloss Lam
ISBN
9781393216940
Data de Expirare (häftad)

Data de Expirare

Häftad Rumänska, 2020-10-19
119
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Într-un ora distopic numit La Gran Silesius, locuitorii sunt fericii pentru c tiu când vor  expira. De când se nasc o entitate superioar denumit Marca, le dicteaz la fiecare ziua în care expir. Toi silesienii poart cu mândrie, gravat pe piept, Data de Expirare.

Când omul tie c viaa lui este finit o stoarce pân la ultima pictur, el nu pierde timpul ci profit de fiecare clip, pentru c înelege, e cu adevrat contient, c mai are puin de trit.

Cu o sptmân înainte de ultima lor zi, cinci sute de silesieni, toi cu aceeai Dat de Expirare, se urc la bordul Brcii Triumfului, îndreptându-se spre Insula Fericirii, unde vor expira în pace.

În timpul vieii lor muncesc din greu, triesc doar pentru fericire, se bucur de Capsule ale Fericirii i Lipsik Lonak îi guverneaz i îi iubete din Turnul Notoriu i Centrul de Control al Fericirii. El studiaz idealurile si dispoziiile Mrcii i le transcrie prin Legile Fericirii. De exemplu, Legea Fericirii 55/03, Legea Nememorrii dicteaz foarte clar: "Nici o persoan expirat nu poate fi reamintit. Suferina gratuit nu aduce fericire."

La Gran Silesius este împrit în Districte unite de Trenurile Electrice, Ministere, cum ar fi cel al Fertilitii Echilibrate care reguleaz natalitatea, o varietate de Capsule ale Fericirii, ca Ezpeletina, Pirelina, Ameliana sau Elialina, care ajut silesienii s simt mai intens i mai bine. Exist programul de eliminare a cuvintelor interzise i uitate, ca urmare a crerii noului Dicionar General al Memoriei i Fericirii. În plus, durerea i suferina sunt interzise în ora.  

În PRIMA ZI din APTE din care const MARCA, vom cunoate primii pai din povetile lui Baldo Shan, Derni Canala, Hailin Pujil, Gluber Myrona, Lapa Shan, diferite holograme cu propria lor via, doamna Sevat, Gender Kan i multe alte personaje cu motivaii diferite i istorii care ne vor surprinde i care ne invit s ne întrebm: ce este fericirea? suntem fericii? fericirea are un pre? cum credem c va evolua fericirea în viitor? înelegem i interpretm controlul i fericirea ca antagonice?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

fericirea este libertate i libertatea este fericire. dac nu exist ambele, nu exist viitor.

pedro s-a nscut pe 6 martie, cu 500 de ani mai trziu dect michelangelo buonarroti.

timp de opt ani a avut voina de a crea o lume i personaje care se bucur de fericire fr s depind variabila timpului. cum ar fi viaa ta dac ai ti cnd vei expira? o via n care nu poi pierde o secund pentru c tii c sfritul este aproape fr speran. n oraul distopian la gran silesius, ca orice ora din lume, controlul, puterea, viaa, raiunea, curiozitatea i calea ctre libertate i adevr cu semnificaii diferite se reunesc, aa cum ni se ntmpl deja, n ziua de azi.