Quran Trace (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Arabiska
Antal sidor
620
Utgivningsdatum
2024-05-01
Upplaga
1
Förlag
FAYROUZ LTD
Originaltitel
Qurantrace
Dimensioner
245 x 170 x 50 mm
Vikt
1484 g
ISBN
9781399954105

Quran Trace

Inbunden,  Arabiska, 2024-05-01
749
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Innovativ, dynamisk och trosmotiverad, Quran Trace presenterar världens ledande autentiserade spårbara Koran i uthmani (Medina)-skriften med användning av naskh-kalligrafistilen. Med hela Koranen i ett 15-radigt spårbart format underlättar detta mushaf för en unik kombination av visuell, auditiv och kinestetisk/taktil inlärningsstil.

Utformad för att fördjupa din relation med Allahs gudomliga ord, dess unika spårbara funktion strävar efter att återuppliva den rika islamiska traditionen av penmanship, inspirerar dig att:

aktivt söka en djup och långvarig anslutning med Allahs ord
förverkliga ditt mål att läsa, skriva och memorera Koranen
påskynda din resa i arabiskt språk
odla positiva, Koran-centrerade livsstadsvanor, inklusive mindfulness och eftertanke
Genom att tillåta dig att närma dig texten med hjälp, innehåller även denna mushaf en guide till Koransk skrivning och etikett inspirerad av den berömde islamiska lärde Imam Al-Qurtubi. Genom den unika index som ingår i Koranen får du också kontextuell insikt och lär dig perioden för uppenbarelsen och längden på varje kapitel.

Denna mushaf kommer att låta dig stöta på nya sätt att tänka, känna och uppleva Guds ord. Detta är den första produkten i en serie spännande och lyxiga spårbara utbildningsverktyg för Koranen, designade, utvecklade och certifierade av kända Koranlärare och professorer i Koranska vetenskaper.

Omslagsdesignen kombinerar den klassiska thuluth-skriptvarieteten av islamisk kalligrafi med en högkvalitativ, modern produktion som perfekt återspeglar vår unika blandning av östlig och västerländsk excellens. Tryckt med premium turkiskt guldfolie från Istanbul finns boken i fyra tidlösa färger - . Svart, Vit, Grön och Rosa

I linje med inspirationen bakom Quran Trace står det på baksidan: Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste! [Koranen 96:3-5]

Kraftfullt praktisk, denna spårbara Koran är perfekt för personligt bruk eller som en omtänksam present för alla som vill utveckla och stärka sin kärlek till Allahs bok. Funkar också perfekt för folk som håller kurser i Koranen. Passar alla åldrar och förmågor.

Rekommenderad penna: Fineliner 0.3 (Kan skrivas med blyert eller bläck också).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Quran Trace
  2. +
  3. Mafatih al-Jinan : en samling gudomliga åkallelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mafatih al-Jinan : en samling gudomliga åkallelser av Den Väntades Vänner (inbunden).

Köp båda 2 för 1123 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ilyaas Badr