Stora flygboken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2011-10-14
Upplaga
1
Förlag
Parragon
Översättare
Christian Thurban
Originaltitel
Boarding Completed
Medarbetare
Könemann, Ludwig (red.)
Dimensioner
280 x 220 x 25 mm
Vikt
1450 g
SAB
Prdbb
ISBN
9781445429885

Stora flygboken

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-10-14

Slutsåld

Stora flygboken är tillägnad alla som är intresserade och fascinerade av flyg, men också dem som är smått besatta av det, de som lusläser varje artikel de kommer över i ämnet och som följer flygbolagssammanslagningar och utvecklingen av nya flygplan med stor iver. Den riktar sig också till vanliga resenärer som vill veta mer om flyg än bara avgångstiden och gatenumret.

Den här boken ger inblick i den spännande historien om flygning, flygplan, flygplatser och flygbolag. Den täcker allt från prestanda och tekniska detaljer till logistiken, organisationen ombord och mycket, mycket mer.

Mer än 500 informativa illustrationer, tabeller, nätkartor och flygrutter tar dig bakom kulisserna i den dagliga flygverksamheten.

Mått: 222x277
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stora flygboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Innehåller allt
    LANO, 29 september 2012

    Ett absolut måste för den som är det minsta intresserad av flygplan eller resor. Väldigt lättläst och innehåller allt från fakta om passagerarflygplan till information om flygplatser (med värdefulla tips) och hur maten tillagas osv. Finns små enkla praktiska tips om vad man bör tänka på vid flygning och flygplatser. Komplett och väldigt lättläst med många bilder, passar alla som har något intresse av flyg eller resor - köp den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andreas Fecker