Hur man använder dianetik
Format
DVD
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-03-13
Förlag
New Era Publications International ApS Publisher's
Originaltitel
How to use DIANETICS
Dimensioner
175 x 135 x 15 mm
Vikt
241 g
SAB
Cnc,Do
ISBN
9781457232442

Hur man använder dianetik

DVD,  Svenska, 2012-03-13
265
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
De smärtsamma erfarenheterna från vårt förflutna har helt klart en effekt på oss i nutid - men i vilken grad och varför? Detta är vad Dianetik handlar om.
Dessa två DVD-diskar är följeslagare till "DIANETIK: Hur tanken påverkar kroppen", den mest lästa och uppskattade boken som någonsin skrivits om det mänskliga sinnet. Hämtade direkt från bokens sidor, avslöjar dessa filmer hur negativa erfarenheter från det förflutna får ditt sinne att avvika från förnuftigt tänkande och handlande - utan att du ens vet om det. Vidare lär dessa filmer dig exakt hur man använder Dianetik-metoden för att lokalisera dessa förflutna händelser och eliminera dessa negativa effekter.
Dianetik hjälper dig att uppnå ditt mest önskvärda tillstånd - lycklig, självsäker, förnuftig, produktiv och kreativ. Med andra ord: Du kan vara dig själv - fri att njuta av livet och nå din fulla potential. Det är Dianetikens mål.
DISK 1 beskriver teorin och proceduren i DIANETIK.DISK 2 innehåller ytterligare 18 filmer, var och en med en detaljerad beskrivning av de olika principerna och färdigheterna i proceduren.5.1-surround eller stereo-ljud.Total speltid 4 tim 23 min.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hur man använder dianetik
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av L Ron Hubbard