ATVs (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Trade Paper)
Språk
Engelska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Capstone Press
Dimensioner
224 x 173 x 5 mm
Vikt
136 g
Antal komponenter
1
SAB
uRb
ISBN
9781543524758
ATVs (häftad)

ATVs

Häftad Engelska, 2018-08-01
109
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Terrängfordon på fyra hjul kan köra där inga bilar eller motorcyklar kan ta sig fram. Men de är inte bara tuffa och starka, de kan köra riktigt fort också. Över gupp och genom skarpa svängar tävlar förarna i vem som kommer först i mål.

Boken ingår i en serie faktaböcker skrivna på lättläst engelska. De är framtagna för de allra mest läsovana eleverna, som gärna läser om motorer. Här presenteras spännande fakta om olika motorsporter på ett lättläst och lockande sätt. Böckerna är genomillustrerade med fartfyllda bilder i färg. Den korta texten består av enkla ord och korta meningar, främst huvudsatser. I böckerna finns innehållsförteckning, faktarutor och register som ger läsaren en introduktion till att läsa faktaböcker. Den här boken finns också på svenska; Fyrhjulingar.

Detta är lättläst engelska, nivå A1. Det innebär korta texter, ca 100-600 vanliga ord, med konkreta och vardagsnära händelser. Bilderna stödjer texten, framför allt för de yngre läsarna. Enkla meningar med en huvudsats och i enstaka fall två huvudsatser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ATVs
  2. +
  3. Dirt Bikes

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dirt Bikes av Matt Doeden (häftad).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mandy R Marx

  • Fyrhjulingar

    Mandy R Marx

    Fartigt, fläskigt, farligt! Det går undan och låter mycket när man tävlar i motorsport. I serien Motorfakta tittar vi närmare på bland annat monstertruckar, motocross och fyrhjulingar. Vad gör dem så roliga att köra? Hur tävlar man bäst i sporten?...