Lär dig healing : en steg-för-steg guide till andlig healing (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2018-03-11
Förlag
Lindblom Academy
Dimensioner
211 x 149 x 9 mm
Vikt
242 g
SAB
Vml
ISBN
9781684114719
Lär dig healing : en steg-för-steg guide till andlig healing (häftad)

Lär dig healing : en steg-för-steg guide till andlig healing

(11 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad Svenska, 2018-03-11
259
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I den här boken får du lära dig det du behöver för att kunna ge andlig healing. Boken är fullmatad med information och är helt unik i sitt slag! Författaren har en stark önskan att hjälpa människor att utveckla sin naturliga healingförmåga, så att man kan hjälpa både sig själv och familj, vänner och bekanta till att må bättre. Hon har skrivit boken som hon själv önskade att hon hade haft tillgång till när hon började sin bana att utveckla healinggåvan för över 20 år sedan. Författarens önskan är att ge dig en förståelse och kunskap som behövs för att hjälpa dig på vägen. Det går inte att ersätta träning inte heller kunskap eftersom de går hand-i-hand, så det är viktigt att förstå.

I den här boken får du lära dig att både ge och få healing, varför det fungerar, hur det fungerar, vad du kan göra för att påverka detta, och vidareutveckla det. Här lär hon dig hur detta samarbete mellan din healingguide och dig själv kan utvecklas, för att din healinggåva ska blomstra. Det är ett samarbete och en vänskap mellan två själar, dig själv och din healingguide, som utvecklas under tid.

Du får lära dig hur du kan ge och få distanshealing, kontakthealing, självhealing och även ge djurhealing. Du kommer att bli vägledd genom detta steg för steg - här är boken många har väntat på!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lär dig healing : en steg-för-steg guide till andlig healing
 2. +
 3. Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär dig meditera : en enkel steg-för-steg guide... av Helena Lindblom (cd-bok).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Lär dig healing : en steg-för-steg guide till andlig healing. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Andlig healing utan krusiduller
  Tove, 6 oktober 2019

  Min absoluta favorit när det gäller healing: Det lilla formatet till trots finns allt med: Teori, praktik och övningar (inklusive meditation som är en viktig del av healingpraktiken, kan rekommendera Lindbloms "Lär dig meditera" för den som vill lära sig ännu mer).

  Boken är en ovärdelig kamrat på (den ibland slingriga) vägen mot att utveckla sin healingförmåga; den kan läsas om och om igen, jag växer med den och den med mig.

  Rekommenderas varmt!

 2. Mycket bra!
  Henna , 31 juli 2018

  Innehåller bra tydlig och viktig information till den som håller på med healing eller har tankar kring det. Rekommenderas! Jag har läst många healing böcker men denna är den första av värde!

 3. Unik bok om andlig healing!
  Johanna Martinsson , 29 april 2018

  Vill du lära dig andlig healing så är det här boken för dig. Antagligen den mest seriösa och kvalitets fyllda svenska boken om vad andlig healing innebär. Du lär inte hitta något liknade på marknaden idag. Lättläst.
  Läs, lär och praktisera.

 4. Lär dig healing.
  GUNILLA BJÖRK, 23 april 2018

  En bok jag varmt kan rekommendera till er som vill lära er om andlig healing. Helena använder ett språk som alla förstår. Bra format på boken lätt ha med sig. Hon visar i boken sin värme och kärlek till människor och healingens fina energier.

 5. Den enklaste vägen till healing!
  Anna K, 22 april 2018

  På ett enkelt o lättsamt sätt leder dig denna fantastiska bok in i den andliga healingens värld. Du får både vägledning, tips o råd om hur du bäst utvecklar din healingförmåga. Detta är en underbar guide både för nybörjaren o den som kommit lite längre i sin utveckling inom healing. Rekommenderas varmt!

 6. Lärorik och underbar bok.
  Gittan, 22 april 2018

  Kan varmt rekommendera denna bok. En lärorik bok en andlig resa. En underbar lärare och mentor. Lärade mig om healing. Fin bok.

 7. Fantastisk bok!!
  Anna J, 22 april 2018

  Den här boken beskriver på ett enkelt och begripligt sätt vad andlig healing är och hur man använder den. Den inspirerar att vilja utveckla sin healing förmåga. Rekommenderar boken varmt både som lärobok i healing och för den egna personliga/andliga utvecklingen.

 8. Den bästa bok om Andlig Healing jag läst!
  Katarina, 29 mars 2018

  Jag vill rekommenderar ALLA att läsa denna bok.
  I boken finns all den information om andlig healing du behöver veta.
  Du får en inblick och förståelse av bl.a. vad healing är, hur healing fungerar, varför det fungerar men framförallt hur du kan ge dig själv och andra healing.
  Det är en bok som du kommer att kunna läsa om och om igen.
  En sån underbar och härligt bok!

Visa alla 8 recensioner