Zentangle : inspirerande och meditativt tecknande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2015-07-29
Förlag
Barthelson Förlag
Översättare
Tove Borglund Janson
Originaltitel
Zentangle
Illustratör/Fotograf
Jane Marbaix
Dimensioner
280 x 225 x 9 mm
Vikt
559 g
SAB
Rd
ISBN
9781784048761
Zentangle : inspirerande och meditativt tecknande (häftad)

Zentangle : inspirerande och meditativt tecknande

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-07-29

Slutsåld

Zentangelmetoden är det roliga, meditativa och nya sättet att locka fram din inre kreativa ådra. Följ de steg för steg-råd som Jane Marbaix, certifierad tangelinstruktör (CZT), ger i den här boken och lär dig att skapa avancerade alster genom att upprepa linjer, former och mönster. Hon visar hur du kan använda zentangelmönster på kort, askar och bokmärken och likaså hur du använder schabloner och gummistämplar för att skapa egna konstverk. Zentangle är något för alla, oavsett ålder eller fallenhet. Det är en konstform som inte kräver formell skolning eller dyrt materiel, men som lockar fram en inneboende kreativitet och harmoni. Enkla steg för steg-instruktioner Roliga mönster och kompositioner Inspirerande och rogivande projekt
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Zentangle : inspirerande och meditativt tecknande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande till att komma igång
    Creativitet, 23 augusti 2021

    Många nybörjartips för den som tidigare inte gjort "zentangle" eller som jag vill försvenska det: lite mer avancerat telefonklotter. Inspirerande grunder och tips men det får man i mängder gratis bara genom att exempelvis söka på Pinterest som är en gratis guldgruva för just zentangle- ideer. Jag köpte boken billigt på bokrea och upptäcker att den mest står i bokhyllan och samlar damm då jag hellre söker inspiration på Pinterest för det känns enklare.

  2. Ger skaparlust!
    Camilla, 5 september 2015

    Väldigt inspirerande bok som på ett bra sätt visar hur man gör olika mönster och använder dem tillsammans. Bra om man vill rita men inte vet vad. På ett kick kan man få till något fint vilket ger mersmak. Blev "fast" redan efter första dagen. Det bästa är dock inte de fina bilderna jag skapat utan att skaparlusten i stort väckts till liv som gör att jag gillar boken så mycket. Rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jane Marbaix