The art of war (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2019-05-22
Förlag
Barthelson Förlag
Översättare
Clas Göran Green
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
S.01
ISBN
9781838570026
The art of war (pocket)

The art of war

av Sun Tzu
(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-05-22
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
The art of war Kan levereras innan julafton
Den klassiska skriften om krigskonst snyggt illustrerad. The art of war är en av vår historias mest betydande studier i krigföring och militär strategi. Den skrevs på 500-talet f.kr av generalen Sun Zi (I vissa texter kallas han Sun Tzu) och otaliga militära och politiska ledare - exempelvis Napoleon, Montgomery och Mao Zedong - har alltsedan dess inspirerats av dess innehåll. Boken är indelad i tretton kapitel som täcker krigskonstens alla aspekter. Det Sun Zi lär oss är fortfarande lika aktuellt. Strategisk flexibilitet, snabbhet i tanken på slagfältet och användandet av underrättelser för att nå insikt om fiendens avsikter är även idag nyckelfaktorer för framgång, och den som vill komma vidare som affärsman, idrottsutövare eller politiker kommer med hjälp av The art of war alltid vara steget före sina konkurrenter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. The art of war
 2. +
 3. Självbetraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Självbetraktelser av Marcus Aurelius (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av The art of war. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Värd att läsa helt klart!
  Vidar, 19 mars 2023

  En bok med instruktioner för att besegra sina fiender och uppnå respekt och makt. Man tolkar bokens innehåll till det man vill uppnå och även fast det är en gammal text så är den helt klart aktuell än idag!!

 2. Läsvärd!
  Emily , 26 januari 2021

  Använde den i kursen ledarskap och organisationen. Värd att läsa. Intressant att så gammal skrift kan vara aktuell än idag.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sun Tzu