The Study Mushaf (arabiska) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Arabiska
Antal sidor
606
Utgivningsdatum
2024-05-01
Upplaga
1
Förlag
Qurtuba Books
Dimensioner
240 x 165 x 30 mm
Vikt
1003 g
SAB
Cmdd
ISBN
9781916023253

The Study Mushaf (arabiska)

Häftad,  Arabiska, 2024-05-01
257
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
The study mushaf

Välkommen till din resa av upptäckt och upplysning med Studie-Mushaf. Denna noggrant utformade anteckningsbok är din följeslagare när du ger dig ut på vägen att studera och reflektera över den tidlösa visdomen i Koranen.

Koranen, islams heliga skrift, är inte bara en bok; den är en ljusstråle som lyser upp våra hjärtan och sinnen och leder oss mot ett liv med syfte, integritet och medkänsla. Som student har du den otroliga möjligheten att engagera dig med dess verser, utforska dess djupa betydelser och koppla dig till dess gudomliga läror.

Inom sidorna av denna anteckningsbok kommer du att hitta en duk för dina tankar, reflektioner och insikter. Oavsett om du fördjupar dig i profeternas berättelser, funderar över etisk vägledning eller grubblar över djupare mysterier av tillvaron, är denna anteckningsbok ditt utrymme för att fånga din resa av intellektuell och andlig tillväxt.

Använd dessa sidor för att transkribera dina favoritverser, skriva ner dina reflektioner, dokumentera dina frågor och kartlägga dina personliga insikter. Låt det vara en fristad där din koppling till Koranen fördjupas, där din förståelse vidgas och där din tro närs.

Precis som Koranen är en källa till enhet och mångfald är denna anteckningsbok ett vittnesmål om din unika resa genom dess verser. Så, plocka upp din penna, öppna ditt hjärta och ge dig ut på detta berikande äventyr med Studie-Mushaf som din pålitliga följeslagare. Må din utforskning av Koranens läror föra dig närmare dess tidlösa sanningar och tända en livslång kärlek till lärande och andlig kontemplation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. The Study Mushaf (arabiska)
  2. +
  3. Mafatih al-Jinan : en samling gudomliga åkallelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mafatih al-Jinan : en samling gudomliga åkallelser av Den Väntades Vänner (inbunden).

Köp båda 2 för 631 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »