Den ultimata barboken : en värld av spritdrycker och cocktails (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
816
Utgivningsdatum
2013-11-25
Upplaga
1
Förlag
H. F. Ullman Publishing
Medarbetare
Schlagenhaufer, Martina (red.) / Hesse, Christian (form) / Faber, Armin (foto) / Pothmann, Thomas (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 50 mm
Vikt
2611 g
SAB
Qcaf
ISBN
9783848007462

Den ultimata barboken : en värld av spritdrycker och cocktails

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-11-25
189
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Barer ligger i tiden. Varje stad med självaktning uppvisar ett variationsrikt utbud som inbjuder till fest eller avkoppling. Baren utgör en egen värld i världen, en träffpunkt för alla som vill uppleva gemensamma nöjen. "Den ultimata barboken" belyser fenomenet vi kallar bar, från värdshus till sofistikerad designer lounge. Boken ger också läsaren en detaljerad presentation av vad som krävs för att man ska bli framgångsrik bakom bardisken. En bars image må präglas av den stämmning man lyckas skapa där - avgörande är dock först och främst mångfalden och kvaliteten på dess sortiment av vodka, rom, brandy och whisky. Dessa bildar bas i förstklassiga cocktails, longdrinks och blandade drinkar. "Den ultimata barboken" erbjuder en oöverträffad inblick i spritdryckernas värld. Här återfinns dryckernas fascinerande och ofta dramatiska historia, hemligheterna bakom deras framställning, liksom kriterier för dess kvalitetsbedömning. Läsaren lär känna såväl de internationellt mest berömda som de mest eftertraktade och raffinerade destillaten och får samtidigt en lektion i hur man handskas med drykerna på ett professionelt sätt. I cocktailkapitlet presenteras alla de större drinkkategorierna med tillhörande recept, som därtill ger inspiration till talrika variationer och egna kreationer. De detlajerade registren gör det enkelt att snabbt hitta rätt bland spritdrycker, drinkar och recept, medan ordlistan i en handvändning reder ut de viktigaste grundbegreppen. Med dess imponerande foton, gedigna artiklar och reportage samt lockande drinkrecept är "Den ultimata barboken" spännande läsning och pålitligt uppslagsverk i ett.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den ultimata barboken : en värld av spritdrycker och cocktails
 2. +
 3. Glass på riktigt : glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och desserter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glass på riktigt : glass, gelato, sorbeter, gra... av Jan Hedh (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den ultimata barboken : en värld av spritdrycker och cocktails. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Prisvärd
  Skåning, 3 april 2017

  För 125 kr är detta en "skitbra" bok. Kanske inte uppdaterad men för en amatör helt OK och läsvärd i soffan

 2. Omodern Barbok
  Johan Ekberg, 28 mars 2017

  Läsvärd historia, men den är inte uppdaterad med de nya trender som råder inom bar och cocktails. Drinkrecepten kunde lika gärna vara hämtade ur en bok från 80/90 talen.

Visa alla 2 recensioner