Vin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
928
Utgivningsdatum
2013-11-25
Upplaga
1
Förlag
H. F. Ullman Publishing
Översättare
Olle Björklund, Ingeborg Lahtinen
Originaltitel
Wein
Dimensioner
300 x 215 x 60 mm
Vikt
3560 g
SAB
Qcaf,641.2
ISBN
9783848007479

Vin

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-11-25
516
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vin innebär livskänsla och upplevelse: sedan århundraden har vindruvans saft stått för glädje och njutning på hög nivå. Med smakernas mångfald, den oändliga sortrikedomen och de varierande tillverkningsmetoderna är vin fortfarande en ojämförlig dryck. Denna bok är den mest omfångsrika på området och gör vinets vänner till äkta konnässörer. Här informeras sakkunnigt och lättbegripligt om allt som har med vinkultur att göra: Vinhistoria, specialiteterna, traditionerna, inklusive fakta om de viktigaste druvsorterna och det perfekta sättet att avnjuta vinerna. Vid sidan av det klassiska odlingsområdena presenterar den omfattande geografiska delen även nyupptäckta regioner i till exempel England och Slovenien. Samtidigt diskuteras den ökande betydelsen av viner från andra världsdelar, till exempel Sydamerika, stillahavsområdet och Kina. Mängder av färgbilder och detaljerade kartor kompletterar texten. Samtidigt som boken är en grundläggande introduktion till vinernas värld bjuden den också på sinnliga upplevelser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vin
 2. +
 3. SIGNERAD - Home Sweet Home - Signerad av Camilla Hamid

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Home Sweet Home - Signerad av Camill... av Camilla Hamid (inbunden).

Köp båda 2 för 745 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Imponerande uppslagsverk
  Stig Lennart Odeblad, 17 september 2017

  Mycket utförligt. Mycket intressant inledningskapitel med provsmakning och annat. Dock något otymplig och opraktisk att faktiskt använda. Många intressanta kapitel att leta kunskap eller bara njuta av att läsa. Lennart

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av André Dominé

 • Den ultimata barboken : en värld av spritdrycker och cocktails

  André Dominé, Barbara E Euler, Wolfgang Fassbender, Matthias Stelzig

  Barer ligger i tiden. Varje stad med självaktning uppvisar ett variationsrikt utbud som inbjuder till fest eller avkoppling. Baren utgör en egen värld i världen, en träffpunkt för alla som vill uppleva gemensamma nöjen. "Den ultimata barboken...