Spara energi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ditt hus (del 1)
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2013-09-05
Förlag
Bonnier Publications A/S
Dimensioner
299 x 224 x 11 mm
Vikt
599 g
SAB
Ppb,690
ISBN
9788253532486
Spara energi (inbunden)

Spara energi

Inbunden,  Svenska, 2013-09-05
279
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stigande energipriser har gjort det fantastiskt lönsamt att tilläggsisolera sin villa. I boken SPARA ENERGI lär du dig allt om isolering av bl.a. värmerör, ytterväggar, källare och vind. Här förklaras också hur du kan utnyttja solenergi och värmepumpar och du får en rad värdefulla energitips.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spara energi
  2. +
  3. Elda : på bästa sätt i kamin, kakelugn och öppen spis

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elda : på bästa sätt i kamin, kakelugn och öppe... av Johan Tell (inbunden).

Köp båda 2 för 523 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna