Så här underhåller du ditt hus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ditt hus (del 5)
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2013-09-05
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Publications A/S
Medarbetare
Rasmussen, Flemming (förf.) / Madsen, Mass (förf.) / Stensgård, Sören (förf.) / Laessöe, Henrik (förf.) / Nielsen, Jörn (förf.) / Karlsen, Bo (förf.) / Reipurth, Per (förf.) / Lüthi, Henning (förf.) / Dinsen, Lene (förf.) / Wagner, Jann (förf.) / Raaberg, Prosper (förf.) / Murhart, Rolf (förf.) / Ja
Dimensioner
300 x 225 x 15 mm
Vikt
630 g
SAB
Ppb,690
ISBN
9788253532523
Så här underhåller du ditt hus (inbunden)

Så här underhåller du ditt hus

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2013-09-05
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lägg en plan för underhåll av din bostad så slipper du obehagliga överraskningar som kan resultera i skador som är dyra att åtgärda. Samtidigt sörjer du för att huset behåller sitt värde. Den största syndaren är fukt och därför ska tak, fasad, fönster, dörrar och grund ses över. Boken visar dig hur du ser till att underhållet har en hög nivå.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så här underhåller du ditt hus
  2. +
  3. Husets ABC : en handbok för husägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Husets ABC : en handbok för husägare av Per Hemgren, Henrik Wannfors (inbunden).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Så här underhåller du ditt hus