Välj rätt verktyg (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ditt hus (del 6)
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2013-09-05
Förlag
Bonnier Publications A/S
Översättare
Leif Ericson
Medarbetare
Utsten, Anders (förf.) / Høegh Post, Anders (förf.) / Rasmussen, Flemming (förf.) / Nielsen, Jørn (förf.) / Svendsen, Peter (förf.) / Læssøe, Henrik (förf.) / Michaelsen, Rune (förf.) / Falch, Sus (förf.)
Dimensioner
300 x 225 x 10 mm
Vikt
636 g
SAB
P.03
ISBN
9788253532530
Välj rätt verktyg (inbunden)

Välj rätt verktyg

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2013-09-05
276
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Om du har en basuppsättning vanliga verktyg klarar du av nästan alla gör-det-själv-projekt. Du får en grundlig presentation av alla verktyg i boken, t.ex. i kapitlet om handöverfräsen får du lära dig om bl.a. kopierring, skaftfräsar och styrning av maskinen. Du får också hantverkarnas bästa tips och knep och goda råd om varje verktyg.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Välj rätt verktyg
  2. +
  3. Förbättra din bostad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förbättra din bostad av Lars Bo Axelholm, Lene Dinsen, Henrik Læssøe, Peter Svendsen, Leif Ericson (inbunden).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »