Stensatta beläggningar som håller (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ditt hus (del 9)
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2013-09-05
Förlag
Bonnier Publications A/S
Medarbetare
Madsen, Mass (förf.) / Rasmussen, Flemming (förf.) / Svendsen, Peter (förf.) / Karlsen, Bo (förf.) / Eland Kristensen, Jane (förf.) / Hansen, Lasse (förf.) / Nielsen, Jörn (förf.) / Wilken, Kim (förf.) / Numelin, Allan (förf.)
Dimensioner
300 x 225 x 10 mm
Vikt
629 g
SAB
Ppb,690
ISBN
9788253532561
Stensatta beläggningar som håller (inbunden)

Stensatta beläggningar som håller

Inbunden Svenska, 2013-09-05
279
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Det är ingen konst att lägga en sten-terrass eller ny infart, om bara underlaget har byggts upp på rätt sätt. Boken lär dig hur gångar, terrasser och infarter planeras och läggs, från första spadsticket till den sista stenen. Stensättaren visar också hur du bygger upp en trappa, anlägger en högbädd och skapar snygga mönster med smågatsten.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »