Läckra träterrasser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ditt hus (del 12)
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2014-02-25
Förlag
Bonnier Publications A/S
Medarbetare
Wagner, Jann (förf.) / Axelholm, Lars Bo (förf.) / Prien, Søren (förf.) / Møller, Hans (förf.) / Kastrup, John (förf.) / Stensgård, Søren (förf.) / Farsund, Per (förf.) / Utsten, Anders (förf.) / Wilken, Kim (förf.) / Michaelsen, Rune (förf.)
Dimensioner
300 x 225 x 13 mm
Vikt
624 g
SAB
Ppbda,690.8
ISBN
9788253532592
Läckra träterrasser (inbunden)

Läckra träterrasser

Inbunden Svenska, 2014-02-25
99 261 Du sparar 162 kr!
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En vällagd terrass är sommarens mest använda uterum. Denna bok visar hur man lägger en lyxig terrass med brädor av exotiskt hårt trä. Om man redan har en terrass fungerar boken ändå alldeles utmärkt då den ger massor av inspiration till hur man skapar lä på terrassen, slipper gröna alger eller skapar ett praktiskt tak som förlänger sommaren med flera månader.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Läckra träterrasser
  2. +
  3. Bli din egen snickare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli din egen snickare av Lars Bo Axelholm, Anders Höegh Post, Jann Wagner, Bo Karlsen, Peter Svendsen (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Läckra träterrasser