Förbättra din bostad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ditt hus (del 14)
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2014-03-31
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Publications A/S
Översättare
Leif Ericson
Medarbetare
Wilken, Eva Marie (förf.) / Stensgård, Sören (förf.) / Murhart, Rolf (förf.) / Wilken, Kim (förf.) / Höyer Larsen, Rene (förf.) / Holme Bertelsen, Kirsten (förf.) / Nielsen, Jörn (förf.) / Wagner, Jann (förf.) / Michaelsen, Rune (förf.) / Reipurth, Per (förf.) / Dalsgaard, Marianne (red.) / Skjold W
Illustratör/Fotograf
Charlotte Mangor Callesen
Dimensioner
300 x 225 x 10 mm
Vikt
623 g
SAB
Ppb
ISBN
9788253533780
Förbättra din bostad (inbunden)

Förbättra din bostad

Inbunden Svenska, 2014-03-31
276
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Nymålade väggar och vackra tak gör en enorm skillnad. I denna bok får du bl.a. goda råd om hur du frilägger gamla takbjälkar och hur du sätter upp gipsskivor. Du lär dig att resa mellanväggar och blir expert på att putsa, måla och tapetsera. Du får också fiffiga knep som hjälper dig hänga upp saker och ting på väggarna, så att de hänger kvar.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förbättra din bostad
  2. +
  3. Husets ABC : en handbok för husägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Husets ABC : en handbok för husägare av Per Hemgren, Henrik Wannfors (inbunden).

Köp båda 2 för 702 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »