Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2018-01-30
Upplaga
2
Förlag
Läromedelsförlaget Skagerrak
Medarbetare
Engevik, Jørn (red.)
Dimensioner
297 x 236 x 38 mm
Vikt
1765 g
SAB
Prcda
ISBN
9788279972112
Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm

Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Spiral Svenska, 2018-01-30
569
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland,Gotland & Bornholm Det har publicerats många Hamnguider över den svenska ostkusten genom åren, men ingen så fullmatad och komplett som denna. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder och här presenteras detaljerade redovisningar av samtliga gästhamnar längs kusten mellan Landsort och Skanör. Allt är utförligt beskrivet med flygfoton, kartor och i ord. I första avdelningen av denna nya och radikalt omarbetade utgåva av boken finns Hydrographicas unika och uppskattade Hamnguidekartor för alla hamnar mellan Landsort och Påskallavik. Varje hamn har inför publiceringen sjömätts och kontrollerats på plats för att informationen skall vara så aktuell som möjligt. Över 250 naturhamnar och ett 40-tal gästhamnar är beskrivna i denna del där Hydrographicas detaljrika kartläggningvisar massor med nyttiga fakta om hamnförhållandena både under vatten och på land. I naturhamnarna guidas besökaren dessutom i ord av Lars Granath, och i gästhamnarna av Torbjörn Ardebrant. Bokens andra avdelning, från Påskallavik till Skanör, med öarna Gotland, Öland och Bornholm, bygger på den föregående utgåvan av Hamnguiden 7 men även denna del är rejält uppdaterad med många nytagna foton och aktualiserade hamnbeskrivningar. Denna del domineras av kuststräckans alla idylliska gästhamnar. Här presenteras 140 gästhamnar och ett 20-tal naturhamnar. I denna del av boken är det Per Hotvedt som guidar. En mer innehållsrik hamnguide än denna går knappast att hitta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm
  2. +
  3. Hamnguiden 9 : Vänern och Vättern, Göta älv - Dalslands kanal - Göta kanal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hamnguiden 9 : Vänern och Vättern, Göta älv - D... av Torbjörn Ardebrant (spiral).

Köp båda 2 för 1168 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm. Sätt ditt betyg »
  1. Semesterns bästa köp
    Anna Sofi Borin, 23 augusti 2019

    Går inte att klara sig utan!! Med Hamguiden ombord hittar vi alltid trygg natthamn för alla vindar med vår Dufour 38. Med katt och barn ombord undviker vi gärna gästhamnar...

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland, Go...