Hamnguiden 7. Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2018-01-30
Upplaga
2
Förlag
Läromedelsförlaget Skagerrak
Medarbetare
Engevik, Jørn (red.)
Dimensioner
297 x 236 x 38 mm
Vikt
1765 g
SAB
Prcd-c,Nc.08
ISBN
9788279972112
Hamnguiden 7. Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm (häftad)

Hamnguiden 7. Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-01-30
699
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hamnguiden 7. Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm Kan levereras innan julafton
Hamnguiden 7 Landsort - Skanör, Öland,Gotland & Bornholm Det har publicerats många Hamnguider över den svenska ostkusten genom åren, men ingen så fullmatad och komplett som denna. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder och här presenteras detaljerade redovisningar av samtliga gästhamnar längs kusten mellan Landsort och Skanör. Allt är utförligt beskrivet med flygfoton, kartor och i ord. I första avdelningen av denna nya och radikalt omarbetade utgåva av boken finns Hydrographicas unika och uppskattade Hamnguidekartor för alla hamnar mellan Landsort och Påskallavik. Varje hamn har inför publiceringen sjömätts och kontrollerats på plats för att informationen skall vara så aktuell som möjligt. Över 250 naturhamnar och ett 40-tal gästhamnar är beskrivna i denna del där Hydrographicas detaljrika kartläggningvisar massor med nyttiga fakta om hamnförhållandena både under vatten och på land. I naturhamnarna guidas besökaren dessutom i ord av Lars Granath, och i gästhamnarna av Torbjörn Ardebrant. Bokens andra avdelning, från Påskallavik till Skanör, med öarna Gotland, Öland och Bornholm, bygger på den föregående utgåvan av Hamnguiden 7 men även denna del är rejält uppdaterad med många nytagna foton och aktualiserade hamnbeskrivningar. Denna del domineras av kuststräckans alla idylliska gästhamnar. Här presenteras 140 gästhamnar och ett 20-tal naturhamnar. I denna del av boken är det Per Hotvedt som guidar. En mer innehållsrik hamnguide än denna går knappast att hitta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hamnguiden 7. Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm
 2. +
 3. Hamnguiden 8. Arholma - Landsort

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hamnguiden 8. Arholma - Landsort av Torbjörn Ardebrant, Ann Ardebrant, Lasse Granath, Jesper Sannel (häftad).

Köp båda 2 för 1398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hamnguiden 7. Landsort - Skanör, Öland, Gotland & Bornholm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kvalitet nästan rakt igenom
  Sven G, 27 september 2021

  Informationen i den innehållsrika boken håller högsta klass. I sanning imponerande. Men bindningen i en stålspiral motsvarar tyvärr inte kraven ombord (eller på land heller för den delen). Sidorna åker ur i skarven i spiralen och går sönder i kanten. Mycket irriterande. Men trots detta är boken en stor tillgång ombord.

 2. Semesterns bästa köp
  Anna Sofi Borin, 23 augusti 2019

  Går inte att klara sig utan!! Med Hamguiden ombord hittar vi alltid trygg natthamn för alla vindar med vår Dufour 38. Med katt och barn ombord undviker vi gärna gästhamnar...

Visa alla 2 recensioner