Kroppen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2017-01-13
Förlag
Orage
Översättare
Helene Sandström
Dimensioner
297 x 225 x 7 mm
Vikt
475 g
SAB
Vb
ISBN
9788283432343
Kroppen (häftad)

Kroppen

Häftad Svenska, 2017-01-13
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kroppen är ett mästerverk. Den kan uppnå imponerande snabbhet, smidighet och styrka, samtidigt som den har en finstämd komplexitet. Det gör människokroppen till något helt unikt bland alla arter som finns på jorden. Kroppen överträffar dessutom allt som vi människor någonsin har skapat. Därför ska du ta väl hand om dig själv.

I den här boken om kroppen kommer du att få bekanta dig med de medicinska framsteg som vetenskapen har gjort inom både fysisk och psykisk hälsa. Du kommer att lära dig massor om sömn och sömnforskning, kroppens naturliga reaktioner på fara och sinnen du inte tänker på att du har. Här får du förklaringar du aldrig hört förut och vi undersöker den mänskliga kroppen på sätt som aldrig gjorts förut. Boken innehåller anatomiska illustrationer av hög kvalitet, detaljerade fotografier och enkla förklaringar som alla förstår. Här hittar du massor av fascinerande fakta som kommer göra att du dig själv i ett helt nytt ljus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kroppen
  2. +
  3. Balans i tarmen : Den enkla vägen till bättre hälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Balans i tarmen : Den enkla vägen till bättre h... av Amanda Westberg (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kroppen