Naturmedicin : österns filosofi möter västerns medicin (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
114
Utgivningsdatum
2017-03-31
Förlag
Orage
Dimensioner
285 x 210 x 10 mm
Vikt
473 g
SAB
Vml
ISBN
9788283432916
Naturmedicin : österns filosofi möter västerns medicin (häftad)

Naturmedicin : österns filosofi möter västerns medicin

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-03-31
156

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Supermat, avslappningstekniker, örtmedicin, genvägar till bättre hälsa, meditation och mystiska österländska traditioner. Vi bombarderas ständigt med information från olika företag och sociala medier som försöker att sälja knep och tips om hur vi kan leva ett friskare, lyckligare och mer naturligt liv. Det kan vara minst sagt utmattande att försöka orientera sig i den här djungeln av information. Därför har BBC gjort jobbet åt dig i boken Naturmedicin. I boken intervjuas flera experter, så att du får veta vilken naturmedicin som fungerar och vilken du bör undvika.

I vissa kulturer har naturliga behandlingsmetoder använts i hundratals år till exempel yoga och akupunktur. Andra behandlingar är yngre. Till exempel är det inte förrän nyligen vi har börjat prata om supermat (superfood). Den stora frågan är dock vad som ger effekt och vad som är rena påhitt.

Hur är det då med fysisk aktivitet och maten på våra tallrikar? Vilka trender är värda alla timmarna på gymmet? Och finns det dieter som är bra att följa? Vad gör bakterierna för oss? Hur stark är tankens kraft? Kan meditation förändra ditt liv? Detta och mycket mer får du läsa om här. Och glöm inte att andas djupt ... Ohmmm ...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Naturmedicin : österns filosofi möter västerns medicin
 2. +
 3. Healing you : en skrivbok för reflektion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Healing you : en skrivbok för reflektion av Jennie Liljefors (häftad).

Köp båda 2 för 307 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Naturmedicin : österns filosofi möter västerns medicin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Felaktig artikel
  -, 9 maj 2017

  Här har sanningen vridits om några varv med syfte att skada kinesisk medicin. Vill du öka din kunskap läs den inte. Artikeln är felaktig. Rekommenderas ej!

 2. Ingen kunskap bakom
  Karin , 8 maj 2017

  Skulle inte rekommendera denna bok till någon som seriöst är intresserad av österländsk medicin. Boken är skriven utan kunskap i ämnet och tolkningarna av studier är vinklade. Bara skräp.

Visa alla 2 recensioner