Vetenskapens största mysterier : rymden, människan, antiken, koder, naturen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2017-05-05
Förlag
Orage
Översättare
Johan Mansfeldt
Dimensioner
290 x 224 x 7 mm
Vikt
430 g
SAB
Bfa
ISBN
9788283433319
Vetenskapens största mysterier : rymden, människan, antiken, koder, naturen (häftad)

Vetenskapens största mysterier : rymden, människan, antiken, koder, naturen

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-05-05
179
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi har kommit långt sedan vi trodde att solen snurrade runt jorden och allt var uppbyggt av bara fyra element. Idag kan vi bota sjukdomar som brukade döda miljoner människor, vi kan resa snabbare än ljudet och kommunicera med vem som helst, var som helst. Vi har till och med (seriöst) börjat diskutera att kolonisera Mars. Men innan vi blir allt för upprymda över allt vi uppnått som art, låt oss inte glömma att det fortfarande återstår många frågor som vetenskapen inte kunnat svara på ännu. Vi har inte lagt klart vetenskapens pussel.

Det är dessa obesvarade frågor som Vetenskapens största mysterier handlar om. Här kommer du få läsa om forskningens utvecklingen inom några av vetenskapens mest spännande områden, från jakten på mörk materia till frågan om hur liv uppstod på jorden. Du kommer också att få lära dig om hur man löste några av historiens största gåtor. Vi lär oss mer om förlorade civilisationer, obegripliga språk, mystiska fenomen i världsrymden och vad som händer inuti din kropp. Du kommer också få några överraskande svar på till synes enkla frågor som Varför drömmer vi? och Varför är vissa rädda för spindlar?.

Vetenskapen har tagit oss långt - men det finns fortfarande mycket att upptäcka. Följ med oss på den fascinerande resan vi har framför oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vetenskapens största mysterier : rymden, människan, antiken, koder, naturen
  2. +
  3. Paradoxer : boken som utmanar din upplevelse av allt som finns omkring dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paradoxer : boken som utmanar din upplevelse av... av Gary Hayden, Michael Picard (inbunden).

Köp båda 2 för 319 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Samsung Galaxy Boken : Den ultimata guiden till din Galaxy

    Jeanette Hanvik

    Samsung Galaxys Android-produkter går från seger till seger, både på säljfronten och bland kritikerna. Samsung säger att innovation inte betyder någonting förrän den förändrar våra liv, och de visar det med sina produkter. Telefoner och läsplattor...