Klickerträning och lugnande signaler : Så här tränar du bort aggressionsproblem hos hundar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
1
Förlag
Canis Förlag
Översättare
Fanny Gott
Originaltitel
Click to Calm - Healing the Agressive Dog
Medarbetare
Eilertsen, Knut (form)
Dimensioner
230 x 205 x 18 mm
Vikt
640 g
SAB
Qdfja
ISBN
9788292189320
Klickerträning och lugnande signaler : Så här tränar du bort aggressionsproblem hos hundar (inbunden)

Klickerträning och lugnande signaler : Så här tränar du bort aggressionsproblem hos hundar

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2007-01-01
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hunden som biter. Hunden som attackerar andra hundar. Hunden som kanske inte kommer att överleva på grund av sitt eget aggressiva beteende. Vad kan göras för att hjälpa de här hundarna?

När Emma Parsons, beteendekonsulent för hundar, upptäckte att hennes egen hund var aggressiv, utvecklade hon innovativa och effektiva strategier för att lugna ner, ändra och forma om utagerande beteenden hos hennes egen hund, så väl som hos klienternas hundar.

Nu finns Parsons strategier, som alla grundar sig på positiv förstärkning, tillgängliga för alla. Med mer än 40 tydliga övningar som presenteras i ett receptformat som är enkelt att följa. Klickerträning och lugnande signaler lär både hundägare och erfarna hundtränare hur man:

* Vänjer hunden vid att närma sig främmande hundar
* Tar tag i hundens halsband utan att bli biten
* Lär hundar att utföra lugnande signaler på kommando
* Använder sitt eget stressade kroppsspråk som en signal till hunden om att hålla sig lugn

...plus många fler kreativa och effektiva användningsområden för kontroll över beteende med hjälp av positiv förstärkning och klickerträning. Boken är full att insikt och praktisk information. Klickerträning och lugnande signaler har svar till alla som råkar ut för det här utmanande beteendeproblemet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klickerträning och lugnande signaler : Så här tränar du bort aggressionsproblem hos hundar
 2. +
 3. Shaping : effektiv och rolig hundträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Shaping : effektiv och rolig hundträning av Fanny Gott, Thomas Stokke (häftad).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Klickerträning och lugnande signaler : Så här tränar du bort aggressionsproblem hos hundar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Många övningar
  Tornvinga, 18 december 2019

  Boken känns gammal och tar inte upp särskilt mycket ny information men den har väldigt många övningar i sig som kan vara bra att ha om du har en aggressiv hund. Där du fokuserar på positiv klicker träning istället för straff.

 2. Bra bok!
  Elisabeth Lundborg, 7 augusti 2017

  En räddare i nöden då man har hundar som är problematiska, gör utfall och reagerar på människor, cyklar m,m som kommer för nära!

 3. Lättläst och många tips!
  kxjennie, 12 maj 2011

  En mycket lättläst bok, som vänder sig till både den som aldrig testat klicker-träning tidigare, samt den mer erfarne som bara vill utveckla sin träning mer och i det här fallet i synnerhet träna bort aggressivitet hos sin hund med hjälp av klicker. Den här boken ger dels lite bakgrundsförklaringar till olika beteenden, även om det inte är särskilt djupgående, men klart tillräckligt för mig med den litterära bakgrund jag har på området i alla fall. Konkreta "recept" för hur en träning kan gå ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner