Hamnguiden 8 Arholma - Landsort
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2016-03-02
Upplaga
2
Förlag
Läromedelsförlaget Skagerrak
Medarbetare
Sannel, Jesper (förf.) / Glaumann, Emma (form) / Lohne, Martin (form) / Ardebrant, Torbjörn (foto) / Gustafsson, Tomas (foto) / Hermansson, Joakim (foto) / Sannel, Jesper (foto) / Øyen, Stian (foto)
Dimensioner
330 x 262 x 25 mm
Vikt
1650 g
ISBN
9788292284995
Hamnguiden 8 Arholma - Landsort

Hamnguiden 8 Arholma - Landsort

(9 röster)
Spiral Svenska, 2016-03-02

Slutsåld

Denna helt omarbetade bok beskriver 390 natur- och gästhamnar i Stockholms skärgård, från Arholma i norr till Landsort i söder, och den är den mest kompletta hamnguide över Stockholms skärgård som framställts. Varje hamn presenteras med en helt nymätt Hamnguidekarta från Hydrographica, en helikopterbild, en beskrivande text och en faktaruta.

I de storskaliga Hamnguidekartorna hittar du 2- och 3-meters djupkurvor, fler djupangivelser och grundmarkeringar än i vanliga sjökort samt svajankringsplatser och ringbultar med mera. Dessutom har vi markerat var både segel- och motorbåtar kan förtöja och var enbart motorbåtar/mindre båtar kan förtöja. Hamnguidekartorna för Gästhamnar presenteras på samma sätt som naturhamnar med djupkurvor och annan nautisk information. I tillägg redovisas vid vilka bryggor som gästplatser finns och vilket förtöjningssätt som rekommenderas. Det finns också information om serviceutbudet i hamnen. Alla Hamnguidekartor har höjdkurvor och terrängskuggning för att ge en så bra bild av hamnen som möjligt.
Markeringarna i helikopterbilderna ger dig en snabb översikt över varje hamn, med dess atmosfär, faciliteter, faror och förtöjningsmöjligheter. Stenar och grund att tänka på är speciellt markerade i bilderna.

Detta är den bästa och mest kompletta Hamnguiden över Stockholms skärgård någonsin!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna