Välsignelse eller förbannelse : du kan välja - frihet från det betryck du trodde du måste leva med (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2016-09-15
Upplaga
1
Förlag
XP Media
Översättare
Erna Berger Sundin, Philip Holmberg
Originaltitel
Blessing or Curse - You Can Choose!
Medarbetare
Kristoffersen, Sverre (red.)
Dimensioner
205 x 135 x 20 mm
Vikt
412 g
SAB
Ca
ISBN
9788292373590
Välsignelse eller förbannelse : du kan välja - frihet från det betryck du trodde du måste leva med (häftad)

Välsignelse eller förbannelse : du kan välja - frihet från det betryck du trodde du måste leva med

Häftad Svenska, 2016-09-15
248
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vet du vilka krafter som påverkar ditt liv från dag till dag?

Upplever du eller din familj återkommande sjukdomar eller olyckor? Befinner du dig ofta under mentalt, emotionellt eller ekonomiskt tryck? Är dina nära relationer kaotiska? Undrar du varför andra upplever framgång så lätt men den verkar gäcka dig?

Bibelläraren Derek Prince visar hur krafterna bakom välsignelser och förbannelser kanske är i verksamhet i ditt liv. Utifrån Guds ord och verkliga livserfarenheter kommer Prince hjälpa dig att förstå förbannelsernas orsaker - ockulta aktiviteter, dold synd, missbruk, övergivenhet, till och med synder i en tidigare generation - och undervisa dig om hur du blir fri från förbannelser, så att du kan börja åtnjuta förmånerna med Guds välsignelser.

Den här banbrytande boken med livsförvandlande insikter har spridits i hela 1,6 miljoner exemplar. I denna utökade utgåva avslutas varje kapitel med en studiehjälp - för dig själv eller en mindre grupp - med repetitionsfrågor, hur undervisningen kan tillämpas i livet och en minnesvers.

Du kan uppleva frihet från problem som har plågat dig i åratal och komma i åtnjutande av den framtid som Gud har planerat för dig.

Om författaren
Derek Prince (1915-2003) föddes av brittiska föräldrar i Indien. Han hade en högre utbildning i grekiska och latin vid Eton College och vid Cambridge University i England och var verksam som lärare i klassisk och modern filosofi vid King"s College. Han studerade även flera moderna sprak, inklusive hebreiska och arameiska, vid Cambridge University och Hebrew University i Jerusalem.

Under andra världskriget gjorde Derek sin militärtjänstgöring i brittiska armén med placering i Nordafrika. Där började han studera Bibeln och fick ett livsförvandlande möte med Jesus Kristus. Utifrån detta möte drog han två slutsatser: för det första att Jesus Kristus lever och för det andra att Bibeln är en sann, relevant och aktuell bok. Dessa slutsatser gav hans liv en helt ny inriktning, och han ägnade sitt liv efter det åt att studera och undervisa i Bibeln.

Dereks viktigaste gåva var att förklara Bibeln och dess undervisning på ett klart och enkelt sätt. Undervisningen har hjälpt miljontals människor att bygga en grund av tro i sina liv.

Under 1970- och 1980-talet gavs några av hans böcker ut på svenska och han besökte Sverige och medverkade på olika konferenser i Sverige. Sedan dess har hans böcker, videoundervisning, ljudband och radioprogram spritts till mer än 140 länder och 100 olika språk.

Derek Prince Ministry finns representerat i tolv olika länder med officiella kontor samt ytterligare 34 länder där de har webbsidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Välsignelse eller förbannelse : du kan välja - frihet från det betryck du trodde du måste leva med
  2. +
  3. Fullständig frälsning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fullständig frälsning av Derek Prince (häftad).

Köp båda 2 för 307 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Derek Prince